Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
suorittaa Air Force 1 kengät shopalongilla
04-27-2020, 09:28 AM,
Post: #1
suorittaa Air Force 1 kengät shopalongilla
Tuli: Vastaa todellinen välipohjan HOVR, yläosa on oikeastaan 100% suunniteltu nailon päällinen sisällä mahtava upouusi muotoilu, joka on samanlainen kuin gepardi hiukset. Todellinen HOVR Machina näyttää nopeasti. Varsinainen kieli voi olla myös ilmavoimien 1 SAGE LOW -kengät, nailonpäälliset Nike Air Force 1 Low RETRO CT16 QS AQ5107 100 Valkoinen / Punainen Kengät ja korkilliset hellävaraisilla, pehmustetulla nauhoilla, jotka eivät vapaudu, kun käytät (koirankuori, joka liittyy omaani yhdessä muutaman ohuemman nauhan kanssa). Suurin osa nauhojen silmukoista toimii sekoituksen edistämisessä, koska parhaimmillaan 2 on teräsrenkaat. Varsinaiset tarvikkeet eivät jätä minkäänlaista tilaa tukevuusongelmien suhteen.
Toinen kohta, jonka minun pitäisi huomauttaa, voi olla langattoman bluetooth-suorituskyvyn lisääminen oikeisiin jalkineisiin. Paljon Under Shield -jalkineita, tosiasiallisesti elämäntapojen jalkineita, omaavat tällä hetkellä yleisen suorituskyvyn. Tämä heti askelee etäisyyden, ajanjakson, askeleen keston, poljinnopeuden (askeleet kustakin minuutista), jalkojen osuma-asennon, lattian yhteyden ajanjaksoon, nopeuden, Nike Air Force 1 -kengien ja rasvan kaloreiden välillä. Jos olet yhdistänyt todelliset jalkineet yhdessä armor-käyttösovelluksen MapMyRun kanssa, se lisää kaikki käyttötilastosi joka kerta, kun henkilö tallentaa sovellukseen. Tämän avulla AI tutkii omia tilastotietojasi ja antaa henkilölle vinkkejä parantamiseksi. Jos toimit yhdessä puhelimesi kanssa ja omiin jalkineisiisi kiinnitetyn MapMyRun-laitteen kanssa, saat räätälöityjä harjoitusideoita käytön aikana. Vaikka emme ehdota, että joudut maksamaan paljon enemmän jalkineista, joissa on langaton bluetooth, kuten tämä on asetettu, on hauskaa suorittaa Air Force 1 kengät shopalongilla ja selvittää tarkalleen missä oma käyttötyypisi voi parantaa (ilman tarvitsee palkata asiantuntijavalmentaja).
Jodi: Haluaisin saadakseni toiseksi täsmälleen kuinka hämmästyttävällä todellinen nauhat yleensä ovat. Se voi olla pieni kohta, vaikka kaikki nauhat eivät olekaan samanlaisia. Ne ovat lempeitä vaiheeseen nähden ne ovat melko sileät, riittävän suuret. Laajenna niin, että voit yhdistää ne kaikki ylöspäin ilman kaksoisnopeutta ja ymmärtää, että ne ovat ilmavoimien 1 kenkiä halpoja juuri nyt kiinnitettynä sijaintiin. Varsinaisesti suunniteltu nylonpäällinen, joka ympäröi yläosaa, on todella vaikeaa. Olemme melkein kuluttaneet tämän Baltimoreen liittyvien teiden yli tarkalleen missä henkilökohtainen nilkkoni taittui valitettavasti muutaman kauhean mukulakivin takia. Olimme olleet varmoja siitä, että tämä tyylikäs eteneminen jättää minulle henkilökohtaisesti kuopan yläosassa sekä henkilökohtaisen vaaleanpunaisen jalkani ulkonevan. Ei. Ei todellakaan ole kulunut linjaa, joka ulkonee auttamaan muistuttamaan henkilökohtaisesti liittymästäni omaan klutzy-etenemiseen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)