Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sicher vorbeifahren
03-23-2020, 08:18 AM,
Post: #1
sicher vorbeifahren
wat ik echt heb geleerd en weggenomen van mijn poging, en wat ik zal blijven toepassen in mijn leven buiten de Nike Air Max 270 React Donna ruige technische paden, is om meer vragen te stellen en dieper te luisteren wanneer mensen me vertellen over hun dromen. Om hen pas met suggesties en advies te ontmoeten nadat ik heb bepaald waar hun startlijn is. Om zowel elitisme als seksisme te controleren, hoe impliciet ook, aan de deuren van mijn Nike Air Huarache Dames gesprekken. Geloven in mensen, ongeacht hun ambities.

Ik geloof dat dromen, en groots dromen, het meeste zal doen voor onze toekomst - als vrouwen, als aardse rentmeesters, als medelevende mensen. En als ik nu mijn ogen sluit, zie ik mijn 18 maanden oude nichtje spelen met lego's. Ik zie mijn neefje van vier jaar in haar boardshort op het strand. Ik zie dat mijn zus politieke veranderingen door heel Californi? leidt. Ik zie mezelf tijdens trainingsruns na het werk, het beklimmen van nieuw terrein over de hele wereld, het schrijven van www.melaniecaruana.fr voorpagina-verhalen over de gezondheid van de aarde, het fel houden van mijn partner en het uitlaten van mijn hond na het eten.

Groot dromen is besmettelijk - en als de enige te betalen prijs het faalpotentieel is, minus de winst van elke ervaring, denk ik dat ik dromen zal uitdragen zolang ik leef.

Standaard disclaimer-dingen: als mijn knie over 32 dagen nog steeds een eikel is (wat het niet zal doen. Het weet beter.), Dan zal ik de marathon natuurlijk opnieuw evalueren. Maar het begint me net te storen (het is eigenlijk gewoon ongemakkelijker dan pijn), dus ik hoop dat ik het net vroeg vang en het zal dan goed zijn. Ik had vorig jaar problemen met de knie van een hardloper (ook bekend als patellofemoraal pijnsyndroom), dus ik weet wat de oorzaak is en wat voor mij werkt, en ik probeer dit allemaal voordat ik terugga naar een arts Nike Air Max Zero Dames / PT. Als ik er volgende week nog last van heb, ga ik terug naar de dokter / PT.

Als je de knie van een hardloper hebt gehad, hoe ga je ermee om? Wat doe je als je een soort blessure voelt opkomen?

Terwijl ik het staatsbos inreed, vielen lagen van stress, woede en teleurstelling weg. Mijn rug deed nog steeds pijn, maar terwijl ik op mijn stoel ging zitten om te proberen de uitstralende pijn uit mijn rechterbeen te halen, speurde ik de boomgrens af op een glimp van bekerplanten of dieren in het wild. De schoonheid en vrede van de natuur dienen altijd als een welkome afleiding van pijn.

Ik racete op de klok, wetende dat het eerder donker zou zijn in het bos dan in de stad. Bliksem schoot recht in de verte, maar ik maakte me niet al te veel zorgen. Florida staat synoniem voor bliksem, vooral in de zomer. Ik respecteer het, maar als Adidas Stan Smith Dames ik in paniek raakte telkens als ik een bout in de verte zag, zou ik nooit het huis verlaten. Goed of fout, ik was meer bang voor de pijn in mijn rug die alles leek te overschaduwen en me beroofde van gezond verstand. Het was 27 uur non-stop geweest.

Door de jaren heen met het omgaan met grote problemen met de wervelkolom, had ik geleerd dat 24 uur mijn limiet was om sierlijk met pijn om te gaan. Alles buiten dat teken veranderde me in een boze, depressieve en wanhopige persoon. Een pauze van de pijn - al was het maar voor een paar uur - maakte altijd een enorm verschil. Maar dit was een golf zonder onderbreking, en ik had mezelf nauwelijks herkend toen ik tegen mijn vrouw snauwde voordat ik naar het bos vertrok. Dat was een van de moeilijkste aspecten van chronische pijn - de dagen dat het zo erg werd dat mijn persoonlijkheid niet van mij was en mijn acties niet mijn ware gevoelens Adidas Ultra Boost Donna weerspiegelden.

Een uur nadat ik het huis had verlaten, haalde ik $ 2 voor het parkeertarief van de staat, zette mijn telefoon in vliegtuigmodus en begon de deur van mijn vrachtwagen te openen toen een donderslag een enorme stortbui aankondigde. De lucht links van mij was helderblauw met een paar wolken, maar rechts van me doemde een snel bewegende massa donkergrijs op boven de bomen. 'Absoluut niet,' zei ik hardop en probeerde de storm met nutteloze woorden terug te dringen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)