Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
puma basket
08-28-2018, 09:01 AM,
Post: #1
puma basket
ÿþDe Puma Suede versmalt voor de zomer in dit puma basket geweldige nieuwe gedeconstrueerde silhouet dat het uiterlijk van het origineel met een paar veranderingen heeft. Het Puma Suede-deconstruct is gemaakt van suède en als het verwijderen van de voering niet genoeg is om het te verlichten, gebruikt perforatie op de teen, de tong en de vorm van de strip dit nog meer en voegt ook ademend vermogen toe. De juiste lage bovenkant is ingesteld om schappen in zowel de rode als de zwarte en mogelijk enkele andere kleuren te raken, omdat een ontwerp als dit moeilijk te weerstaan is. Bekijk de afbeeldingen hierboven en vind ze bij Puma's retailers zoals Common als je er in zit. 

Na een kijkje te hebben genomen in het PUMA Blaze of Glory "Mesh Evolution" -pakket, kijken we nu eens naar de twee geweldige sneakers. De twee klassieke hardlopers vormen PUMA met het silhouet Blaze of Glory en veranderen in een stijlvolle urban wear-schoen. Het pakket wordt geleverd met twee contrasterende kleuren in blauw / zwart en wit / roze. We zijn van plan deze in de komende paar dagen uit te geven, laat ons weten wat je van beide kleurenpaden vindt in de onderstaande commentaarsectie. Bloemenprints zijn allemaal razernij en na een winter zo meedogenloos als degene die net voorbij is, zijn we helemaal niet boos op het. puma voetbalschoenen De volgende kanshebber om hun hoed met patroon in de ring te steken, is de Puma en het model dat ze kiezen is de Puma R698. Het Tropicalia Pack heeft de sneaker van zwart of crème nubuck met een voering van bloemenprint en een zwaar geperforeerd bovenwerk. Deze Puma R698-druppel valt onder de paraplu van de MMQ en voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die de collectie al heeft gesteld. Zoek naar deze om Europese Puma-retailers puma platform dit weekend vrij te geven. 

Metal Gear Solid fans die hun geliefde franchise graag op hun mouw dragen (letterlijk in dit geval) werden gisteren tot een verrassing verrast door de serie visionair Hideo Kojima toen hij een reeks nieuwe samenwerkingen met PUMA onthulde. Na jarenlang fan van het merk te zijn geweest, verzekert Kojima de kwaliteit van hun PUMA-uitrusting. Ik vraag me af of Kojima sneaker-blogs volgt en weet dat kwaliteit tegenwoordig een knelpunt is voor sneakerheads. Hoe dan ook, Kojima tweette verschillende foto's van de twee PUMA G-Trainer Mids die de MGS-behandeling zullen krijgen. De eerste colorway is voorzien van een premium lederen bovenkant met bronzen accenten, terwijl de tweede een militaire camostijl heeft met overlays van suède die niet zouden zijn als een serie protagonist Snake (of Big Boss of wie de hoofdrolspeler is in Ground Zeroes en Phantom Pain) het slagveld. Weet je, waar liefde bloeit De black puma schoenen en enkele speciale editie-jacks zijn nu beschikbaar voor pre-order op de PUMA Japan-site voor ongeveer $ 195,00 per paar en ze zullen beschikbaar zijn voor verzending op 20 maart. 

KoM Mailbox: Foot Locker PUMA Lab Suede Spectrum Blue 10 februari 2014 Ter viering van de lancering van het PUMA Lab hebben de gloednieuwe storefronts in geselecteerde Foot Locker-locaties in de VS, PUMA en Foot Locker samengewerkt om een speciale editie te leveren Pakketten van enkele van hun klassieke silhouetten. De eerste in een serie van vier (SPORT), Puma bracht het PUMA Suede naar een Spectrum Blue colorway. Op het eerste gezicht heeft de schoen een paars gevoel voor hen, wat je een kriebel geeft om pannenkoeken te eten, maar bij nadere inspectie (en op foto's) is blauw zeker vertegenwoordigd. De PUMA Lab Suede is te vinden op PUMA Lab-locaties in de komende weken en maanden op ongeveer 125 Foot Locker-locaties. 

De Puma Brasil stuitert net op tijd terug in de ring voor het WK en pakt al zijn originele hitte weer in. De slanke voetbal-sneaker is hier te zien in groen suède met gele accenten in leer en blauwe inslagen. Een witte buitenzool maakt deze look helemaal af en hoewel ze zeker niet de OG-lederen release van de Puma Brasil zijn, vormen ze een geweldige voortzetting van het thema. TFollowing en een succesvolle drop vorige week, Puma introduceert een nieuwe Disc Blaze Lite met een groot aantal nieuwe kleuren op een uitzonderlijk uniek canvas. Deze Tropicalia-kicks zullen zeker een paar dubbels op de voet veroorzaken. Met een overwegend zwart bovenwerk bestaat de schoen uit de donkere kleur op de toepanel, de Puma-branding, riem en zool. Bovendien heeft de schoen een witte middenzool waardoor deze op kan vallen. Het meest unieke deel van de schoen is echter de tropische print die de rest van het bovenwerk vormt, in een roze, zwarte en witte colorway. Deze Disc Blaze Lite is simpelweg niet te missen. Je kunt deze nu en in de komende weken bij jouw lokale Puma-winkels over de hele wereld bekijken. 

BWGH en Puma maakten vorig jaar behoorlijk creepers puma wat opzien toen ze hun Bluefield-versie van de R698 lieten vallen. Dit jaar willen ze de warmte opnieuw brengen. Zoals je kunt zien op de bovenstaande foto's heeft BWGH aka Brooklyn We Go Hard vier verschillende versies van de R698 op het dek. Stel om dit najaar uit te geven is een paar met marine / rood, bruin / bruin, zwart / gebroken wit en een leuk grafisch patroon. Hoewel er veel details zijn om je vandaag te bezorgen, raden we je aan om ons te blijven afstemmen op kicksonfire [Image: creepers puma-994png.jpg] aangezien we breng alle BWGH x Puma-informatie naar onze mening.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)