Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
perfekt gerahmtes
04-22-2020, 10:08 AM,
Post: #1
perfekt gerahmtes
Ik heb gezinspeeld en heb de afgelopen weken flink wat aandacht besteed aan het herzien van The Happiness Project. Het is een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen - geen overdrijving hier! Ik denk dat een groot deel van gezond leven mentaal is, dus ik wilde mijn gedachten over dit boek met je delen.
Het uitgangspunt van het boek is dat auteur Gretchen Rubin (ze schreef eerder een boek over JFK en een boek over Winston Churchill) de crosstown-bus nam toen het haar duidelijk werd dat ze niet echt gelukkig was. Ze zou niet naar een ashram Nike Air Max 270 Herren in India gaan of een drastische verandering in de levensomstandigheden doorvoeren - ze is getrouwd en heeft twee kinderen. Gretchen Rubin besloot eerder dat ze in haar dagelijks leven naar geluk zou zoeken.
Als auteur en voormalig advocaat (ze werkte voor Justice Sandra Day O'Connor), had ze een zeer methodische manier van werken. Elke maand richtte ze zich op een ander gebied van geluk. Januari Nike Roshe Run Womens was vitaliteit; Februari was het huwelijk; Maart was werk; April was ouderschap, enzovoort.
Maar wacht, je denkt, ik ben niet getrouwd en ik heb geen kinderen. Wat staat er Nike Cortez Mujer voor mij in dit boek? Ik sloeg deze hoofdstukken bijna over, maar besloot toen dat de lessen in interactie met een man of kinderen konden worden toegepast op de andere mensen met wie we contact hadden.
Wat ik zo leuk vond aan dit boek was dat het vooral ging over het veranderen van je perspectief en het kijken naar de zonnige kant van de dingen. Het zijn allemaal dingen die we allemaal in ons gewone leven kunnen doen. Sommige van haar suggesties komen misschien over als gezond verstand, maar bij veel ervan ga je anders denken. Het is interessant hoe ze laat zien dat ze haar suggesties op haar leven toepast.
Ze heeft haar 'Twaalf Geboden', zoals 'doe zoals ik me wil voelen', die misschien ook bekend staat als 'nep totdat je het haalt'. Ze vertelt over het krijgen van een energieboost door acteren met energie.
Ze praat ook over opmerkzaam zijn en leven in het moment.
Voor mij Nike Air Max Thea Herren realiseerde ik me dat ik dit afgelopen december niet op een dag deed. Ik liep tijdens de lunch met mijn hond. Op dat moment was ik niet gelukkig in mijn werk. Ik hou van en koester mijn lieve kleine hond, dus met hem wandelen tijdens de lunch had het beste deel van mijn dag moeten zijn en een meer dan welkome pauze in mijn dag.
In plaats daarvan kon ik alleen maar aan de takenlijst denken die me wachtte bij mijn terugkeer op kantoor. "Wat is er mis met me?" Ik dacht. Hier ben ik, wandelen met mijn lieve kleine hond, een van de belangrijkste dingen in mijn leven, en het enige waar ik aan kan denken, is weer aan het werk gaan. Ik zwoer op dat moment dat ik zou proberen meer oplettend te zijn en de situaties zou waarderen die ik zou kunnen - en zou waarderen dat de situaties die niet optimaal waren, ook niet permanent waren.
Maar waarom zou u zich concentreren op uw eigen geluk? Is dat Nike Air Max 97 Homme niet een beetje ego?stisch als er al dit lijden in de wereld is? Welnu, volgens het onderzoek van Gretchen blijkt dat gelukkige mensen eerder geneigd zijn om andere mensen te helpen, hetzij door vrijwilligerswerk te doen of geld te geven.
Ik zou maar door kunnen gaan en dit boek nog steeds geen recht doen. Bekijk haar blog, volg haar op Twitter. Bekijk ook de secties van haar boek die het meest zijn gemarkeerd op Kindle. (Heel interessant!)

Helaas zullen vrouwen worstelen met participatiegroei en het vermogen om gelijke beloning te ontvangen, tenzij ze kunnen samenwerken om een ??betere situatie voor het geslacht als geheel te cre?ren. We hebben de keuze om elkaar in staat te stellen om veranderingen aan te brengen, of we kunnen elkaar blijven bevechten om slechts kleine persoonlijke (en normaal gesproken beperkte) voordelen te behalen.

Laten we eerlijk zijn, de geschiedenis heeft vrouwen niet klaargestoomd voor succes op Nike Air Max 90 Hombre Blancas het gebied van gelijkheid. En hoewel we de geschiedenis niet kunnen veranderen, kunnen we de toekomst zeker beheersen. Als we echt barrières willen elimineren en kansen willen cre?ren, moeten we samenwerken. We moeten onze stem gebruiken en vertrouwen uitstralen. We moeten de waarden van kameraadschap en empowerment benutten om verouderde denkwijzen te veranderen en oplossingen te cre?ren. We moeten een kracht, een beweging, een gemeenschap zijn. Als we samenwerken, is alles mogelijk.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)