Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air vapormax 3.0 laser fuchsia
08-16-2019, 05:54 AM,
Post: #1
nike air vapormax 3.0 laser fuchsia

[Image: prem110.jpg]

nike schoenen dames 2019 De Air VaporMax is het hoogtepunt van de voortdurende missie van Nike om zo dicht mogelijk bij het lopen in de lucht te komen. Oorspronkelijk onthuld bij Air Max Con NYC in 2016 naast de zelfsluitende Hyperadapt, is de VaporMax momenteel de lichtste Air Max sneaker ooit gemaakt.

nike schoenen heren grijs De Swoosh wordt teruggebracht naar de middenvoet nadat hij bij het laatste model dichter bij de hiel is verschenen, de hielclip is één massief stuk in plaats van in meerdere delen te worden opgedeeld, de tong is versierd met een nieuwe tag en de sokkraag is gesneden iets hoger dan voorheen om extra ondersteuning te bieden.

nike schoenen zwart rood Het geribbelde bovenwerk geeft een gestructureerde, horizontaal gestreepte look een interessante afwerking van materiaaldetails. De schoen wordt vervolledigd met een ondoorzichtige zwarte dempingseenheid.

nike air vapormax 3.0 laser fuchsia Gekleed in een zwart, blauw lagune, laser fuchsia en metallic zilver kleurenschema. Deze Nike Air VaporMax heeft een combinatie van roze, blauw en zwart door het Flyknit-bovenwerk gecombineerd met een metallic paarsachtig Swoosh-logo aan de zijkanten. Een iriserende VaporMax-zool over de volledige lengte completeert het ontwerp.

https://www.air270sport.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)