Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nike air huarache premium
07-14-2020, 05:57 AM,
Post: #1
nike air huarache premium
[Image: nike-air-huarache-premium-wolf-grey-sail...00x500.jpg]
nike sko dame udsalg Opkaldt efter den græske sejrindeinde blev Nike grundlagt i 1972 og har siden etableret sig som et globalt kraftcenter i sportsbeklædningsindustrien. Mærket er først og fremmest kendt for sine tekniske sneakers og har også en prisværdig track record for at skabe funktionelt, men alligevel trendy streetwear, der bringer innovation til enhver mand, kvinde og barn. Uanset om du vil slappe af eller træne, har etiketten med Swoosh nøjagtigt det, du har brug for for at løsrive dit sande potentiale.

nike sko mænd tilbud Tinker Hatfield var altid foran sin tid. At mange af hans silhuetter ser moderne årtier ud, er et vidnesbyrd om hans fremtidsvisende vision. Nike Huarache Runner er en af Tinkers kronepræstationer. Da skoen debuterede i 1991 så det ud som om det hørte til i en episode af og over to årtier senere, at futuristisk mystik er tilbage.

nike sko børn lyserød Huaraches minimale design er alderen langt bedre end de fleste sko, der debuterede i 90'erne. Dette kan knyttes tilbage til Tinkers ambition om at skabe et slankt design, der gjorde mere med mindre. Uden Huaraches neopren og spandex øvre - inspireret af Tinkers skiture - ville vi ikke have sko som Nike Air Presto, Nike Sock Dart eller endda Flyknit-teknologi. Huarache demonstrerede, at sneakers kunne strippes ned til deres essens og fungere som en holdbar sok. Det var revolutionerende.

nike air huarache premium Efterfølgende fra originalen begyndte Nike at frigive en serie Huarache-undervisere. Basketball, International, Burst, Cross Trainer, Triax og de højspecifikke Racer-modeller fulgte, der alle indeholdt den berømte indre sok og i forskellige grader af popularitet. Familien Huarache blev nedslidt og godkendt af atleter, herunder den olympiske guldmedalist Michael Johnson, hvilket tilføjede dets faktiske sportspræstation troværdighed, men fortsatte også med at forkæmpe det, der var, og muligvis stadig er, en af de fineste sko Nike har lavet.

https://www.kondiskonmd.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)