Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
neulich einen interessanten
03-16-2020, 07:54 AM,
Post: #1
neulich einen interessanten
Crosby, Stills en Nash zongen: 'Nike Air Max 2017 Womens Leer je kinderen goed. Voed ze met je dromen. ' Wat een fantastische woorden om naar te leven! Als ouders streven we ernaar onze kinderen het goede voorbeeld te geven met onze woorden en daden. Maar soms is het wat we doen in onze dagelijkse routine, een gepassioneerd leven leiden en onze dromen najagen, dat een meer blijvende indruk achterlaat dan de lessen die we proberen te geven aan onze kinderen.

Oorspronkelijk afkomstig van het ‘Emerald Isle’, vestigde ik me acht jaar geleden met mijn man en twee kinderen in de staat Evergreen. Hoewel ik geen onbekende was in hardlopen, was ik opgegroeid als sprinter en springer in het geheel andere universum van atletiek. Toen ik echter naar Washington verhuisde, werd ik al snel blootgesteld aan de besmettelijke endemiek van trailrunning en na een paar excursies, slingerend door lokale bospaden met onze malamute, Juno, zou je kunnen zeggen dat ik de trail running bug had opgemerkt!

In 2014 liep ik mijn eerste trailrace, Orcas Island 25k, die ik nu met liefde beschouw als de vonk die mijn liefde voor trailracen verlichtte. De fascinatie escaleerde snel en begon een steeds grotere rol te spelen in de richting waarin mijn leven Nike Air Max Command Dames zich keerde. Van een pas afgestudeerde pediatrische inwoner van de Universiteit van Arizona, onzeker over mijn carrièrepad, specialiseer ik me nu in sportgeneeskunde, coach duursporters en middelbare schoolbaan en ben ik lid van het Ierse ultra-team dat meedoet aan twee wereldkampioenschappen. Trailrunning, het is een geweldige community en de prachtige PNW hebben me enorm geholpen op deze geweldige reis.

Zoals ik al zei, was dit geen solo-reis. Terwijl ik voor mezelf rende, om te ontspannen, van het buitenleven te genieten en mezelf uit te dagen, gingen de races evenzeer over gezinsavontuur als over mijn persoonlijke competitieve verlangens. Het werd al snel duidelijk dat vrijwel alle trailraces in de PNW zich op prachtig schilderachtige bestemmingen bevinden. Dus de race-routine van het familieweekend evolueerde naar het inpakken Nike Air Max 2017 Femme van de camper met knuffels, ballen, skeelers, fietsen, paddleboards, vistuig, gitaren en natuurlijk, vergeet niet om mijn hardloopuitrusting in te drukken. De avond voor de race genoten we van een kampvuur diner terwijl Dave gitaar speelde en oude bluegrass liedjes zong. De volgende dag, terwijl ik aan het rennen was, genoten hij en de kinderen van hun eigen buitenavonturen voordat ze mij bij de finish ontmoetten. Soms waren ze eigenlijk vrijwilliger bij de races terwijl ik rende. Op Orcas 50k in 2015 brachten de kinderen urenlang verse pizza's samen met ‘Pizza Jim’ en dienden ze alle lopers en toeschouwers. Omdat een bluegrass-band het publiek lang nadat de laatste loper over de finish was gekomen bleef hoppen, moesten we onze onwillige kinderen uit de keuken slepen en hen naar bed dwingen.

Na ongeveer een jaar van ultras, schreef Nike Air Max 2017 Herrenik me gretig in voor mijn eerste 100 mijl race, Badger Mountain Challenge in Oost-Washington. Opgewonden begon ik met het veranderen van dit gekke nieuwe avontuur in een leuke familieaangelegenheid. Ik besloot om zonder tempo te rennen en de familieploeg onze Ford pick-up te laten gebruiken als mijn mobiele dropbag. Het was zo'n traktatie om op de hulpposten te worden verwelkomd door juichende kinderen die zich druk maakten over al mijn mogelijke behoeften, mijn flessen vulden, me snacks aanboden, me schatten lieten zien die ze op het pad hadden gevonden en me zelfs een serenade brachten met gitaarmuziek toen ik mijn muziek veranderde sokken. Het weggaan om het volgende deel van de race aan te pakken was zoveel gemakkelijker na dikke berenknuffels, slordige kusjes en beloften om je snel te zien!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)