Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mentre mi guardo allo specchio
12-19-2020, 04:48 AM,
Post: #1
mentre mi guardo allo specchio
De rode lip is terug en beter dan ooit in de bruidswereld, aangezien Bridal Spring 2020 ons een heleboel prachtige bruidsschoonheidslooks liet zien met Galajurkenlevendige, rode lippenstiften die een prachtig contrast cre?ren met het wit van de trouwjurk en sluier. Deze sexy make-uplook is zeker goed voor elke bruid die op hun trouwdag een meer opvallende en intense beautylook wil die zeker een blijvende indruk zal maken! Deze bruidsmake-uptrend past ook goed bij sterke wenkbrauwen voor een werkelijk verbluffende combinatie!
  
Terwijl bruiloftsschoonheidstrends uit het verleden bruiden hun haar hebben laten krullen tot zorgvuldige kapsels en gladde opsteekkapsels, gaat dit bruidseizoen helemaal over het loslaten van je haar voor een natuurlijkere en vrijere look op je trouwdag. Zachte, strandachtige golven die er volkomen natuurlijk uitzien, kunnen een meer relaxte bruiloftssfeer complimenteren en de schoonheid waarmee je bent geboren versterken, als je haar een natuurlijk golvende textuur FORMAL DRESSES heeft. Omdat dit een meer minimalistisch kapsel is, zal je schoonheid er zeker moeiteloos uitzien op je grote dag!

We zijn zo opgewonden om onze eerste Morilee kofferbakshow te lanceren !! Vanmorgen hebben we meer dan 30 (ja 30) proefjurken uitgepakt, en het voelde als Kerstmis! Het is ook erg spannend voor onze bruiden om deze exclusieve ervaring met ons te delen, maar we willen ervoor zorgen dat iedereen weet wat een kofferbakshow is. Dat is waar ik binnenkom! Een kofferbakshow is dus meestal een tijd waarin een ontwerper zijn collectie presenteert die groter is dan wat een boetiek regelmatig in zijn inventaris zal hebben. In dit speciale geval hebben we Morilee's Spring 2020 collectie samples voor twee hele weken beschikbaar! Je krijgt niet alleen veel opties met verschillende silhouetten, maar ook 10% korting als je een jurk koopt uit de kofferbakshowcollectie. Dit is een perfect moment om je opties te verkennen en de jurken te zien die je al een tijdje interessant vindt. Het is ook jouw kans om mogelijk DE jurk te vinden voor jouw perfecte dag! We komen graag met je mee, dus maak online of telefonisch een afspraak.

Witte trouwjurken zijn klassiek, maar soms passen ivoor, ecru of champagne grote bruiden nog beter. Probeer verschillende tinten, wees creatief en sta open voor experimenten.

Het is geen geheim dat de maat van je trouwjurk kan verschillen van die je vroeger droeg. Vaker is het groter dan de maat van uw dagelijkse kleding. Let niet op getallen op tags, pas verschillende jurken om de beste te vinden.

Zoals we al zeiden, laat een perfecte trouwjurk je beste kanten zien. Jurken met verlaagde taille voegen meer rondingen toe en benadrukken de natuurlijke vormen van het lichaam. Het is de beste optie voor bruiden, die hun heupen willen benadrukken. V-vormige jurken passen bij vrouwen met een fantastische buste. Als je niet de aandacht op je armen wilt vestigen, kies dan voor grote maten trouwjurken met mouwen.www.dreamydress.be 

Zorg ervoor dat de jurk die je gaat kopen een passend silhouet heeft. A-lijn jurken worden geacht het beste bij bruiden met rondingen te passen. Alle jurken die je groter doen lijken, zijn niet vleiend en daarom raden we je aan om grote maten baljurken te negeren.

Onregelmatige veren zijn te vinden in veel verschillende bruidswinkels in Columbus als je een mooie jurk wilt dragen die veel flair heeft zonder er niet-traditioneel uit te zien. De lichte veren worden vaak aan de onderkant van de jurk of in de trein gebruikt om het silhouet van de jurk in het oog te laten springen als je klaar bent om een ??statement te maken. Rokken met veren kunnen ook worden gebruikt voor tweedelige jurken, die er vintage uitzien met hun stijl en veel formeel zijn.

Meer bruiden dwalen af ??van geheel witte bruidsjurken. In plaats daarvan voegen Robes de Mère De Mariée ze wat kleur toe aan hun jurken. Zwarte accenten zijn momenteel een hit voor het dramatische detail dat aan verschillende delen van het kledingstuk is toegevoegd. Hoewel volledig zwarte bruidsjurken in vroegere jaren populair waren, is het uiterlijk een tandje lager en is het subtieler voor degenen die een draai aan hun trouwjurk willen terwijl ze toch de witte stijl van traditionele jurken omarmen. Overweeg om een ??jurk te kiezen met een zwarte strik aan de bovenkant van de halslijn of zwart kant aan de achterkant van de jurk. Een zwarte riem kan ook worden gebruikt om de taille te accentueren en een traditionele look te omarmen wanneer u klaar bent om door het gangpad te lopen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)