Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maken van geweldige titels
04-08-2020, 06:07 AM,
Post: #1
maken van geweldige titels
Een effectieve titel en titel zullen lezers naar uw inhoud trekken, net zoals een slechte titel Nike Air Max 270 Homme of titel ervoor zorgt dat mensen niet op uw artikelen klikken. Je kunt geweldige content maken, maar als je geen geweldige Nike Air Max 90 Dames Rood titels en koppen hebt, genereer je niet het publiek dat je creativiteit verdient. Zorg ervoor dat je de regels kent voor het maken van geweldige titels voordat je je spullen online plaatst. Begin door dezelfde zes vragen te stellen waarop verslaggevers vertrouwen: Wie? Wat? Wanneer? Waar? Waarom? Hoe? Deze vragen leiden je naar een titel die lezers een Nike Air Max 90 Femme idee geeft van wat ze krijgen als ze op de kop klikken. CopyPress biedt een witboek over het maken van titels en koppen waarin wordt uiteengezet hoe deze vragen effectief kunnen worden beantwoord. Content- en SEO-expert Neil Patel voegt nog vier elementen toe: wees uniek, wees ultraspecifiek, wees urgent en wees nuttig. Deze vier U's helpen je om lezers binnen Adidas Gazelle Mujer te halen.

Begin met brainstormen

Zodra je deze elementen in gedachten hebt, is het tijd om te gaan brainstormen. Begin met de SVO-formule: onderwerp, werkwoord, object. Neem deze drie woordsoorten op in uw koppen om er zeker van te zijn dat u informatieve idee?n cre?ert. Maak je geen zorgen als je eerste paar niet erg goed zijn. Daarom ben je aan het brainstormen! Laat de idee?n op gang komen en geef jezelf veel opties.

Verbeter je techniek

Het maken van haken vergt oefening, Nike Air Max 1 Femme maar inhoudsexperts zijn het eens over verschillende hoofdbenaderingen bij het brainstormen over haken. Bekijk uw eerder succesvolle artikelen en gebruik ze als startpunt. Voeg een beetje pit toe door over beroemdheden te praten, memes te gebruiken of actuele gebeurtenissen aan te halen. Wees niet bang om te overdrijven! Bij creatief gebruik is hyperbool Nike Roshe Run Femme een geweldige manier om fantastische inhoud te beloven aan potenti?le lezers. Houd ten slotte uw publiek in gedachten. Uw koppen en titels moeten het gewenste publiek bereiken. Mogelijk moet u goede titels weggooien omdat ze niet in de smaak vallen bij uw lezers.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)