Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kunnen ze je helpen de gew
04-26-2020, 09:08 AM,
Post: #1
kunnen ze je helpen de gew
Ja, hij is een meester en weet veel van bloggen, maar hij wist die 10.000 abonnees te krijgen omdat hij connecties had met bloggers zoals Brian Clark, Darren Rowse en anderen.

Toen Danny Iny zijn boek Engagement From Scratch lanceerde, kon hij binnen 24 uur 872 abonnees krijgen.

Ja, het boek is in feite geweldig, maar met zijn connecties was hij in staat om die abonnees te krijgen toen hij er als gast over postte op CopyBlogger, Problogger, Think Traffic en andere blogs. Hij plaatste 28 gastposts op 19 blogs in een periode van 3 weken. Ja, hij is de Freddy Krueger van bloggen.

Hij Nike Air Max 270 Femme vroeg hen gewoon of ze een plek hadden en hij kon die krijgen. Adidas Superstar Femme Fleur Dit alles vanwege zijn connecties met die mensen.

Dus om je lijst Nike Free 5.0 Homme sneller op te bouwen, heb je anderen nodig die groter zijn dan jij om het voor je te bouwen.

Als je met een knal wilt starten, kunnen ze je helpen de gewenste resultaten te behalen.

Als je Jon Morrow al volgt (ja, die Jon Morrow), weet je dat je op elk moment de boost kunt krijgen die je nodig hebt als je de juiste connecties hebt en deel uitmaakt van de binnenste cirkel.

Dat is de sleutel hier: in de binnenste cirkel zijn.

Door relaties met A-list-bloggers te hebben, kunt u uw blog tot 500% sneller opbouwen.

Het moeilijkste is om op de radar te komen van iemand als Brian Clark of Darren Rowse om ze je blog te laten promoten. Nike Air Vapormax Mujer Maar ik ga het geheim onthullen hoe ik dat precies moet doen, Nike Air Max Zero Hombre dus blijf lezen.

Bedenk dat als je een relatie had met iemand als Danny Adidas Hamburg Herren Iny, Pat Flynn, Corbett Barr, Jon Morrow of Brian Clark, je de statistieken van je blog omhoog zou kunnen schieten.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)