Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
között általában az Adidas Yeezy cipő
04-02-2020, 01:57 PM,
Post: #1
között általában az Adidas Yeezy cipő
Ha egyszer elvégzi a technikáját, az egész világon észreveszi, hogy ez egy ragyogó űrhajós hab. Ebben a cikkben egyáltalán nincs acéllemez. Biztosan azt állítom, hogy strukturáltan felhasználom a futócipő-tételeket amellett, hogy jelenleg válogatott talajjal rendelkezem, hihetetlenül komoly anyaggal, amely segít a gyakori, hiányzó acéllemez nem igazán elismert. Biztos vagyok benne, ami valóban megtenné a az összes maximálisan párnázott cipőt és csizmát, mert ezzel egy tonnát lenyel egy acél, vagy egy tüske, vagy bármi, ami ehhez ragaszkodik, hogy segítsen ragaszkodni az egész gumihoz. Abban az esetben, ha az Adidas Yeezy cipőbolt egyik ilyen rendeltetési helyénél szenvedés is tapasztalható, a tárgy előtt sokkal kevesebb keresést kínál, alapvetően ebben a futócipőben van. Semmi acél tál, bár amikor hajlamosak vagyok arra, hogy semmiképpen sem biztosan látom a terméket.
Ez a Hoka Csak egy Csak egy Speedgoat 3 Adidas Yeezy Basketball Quantum High EG1535 Szürke / Fekete Cipő külső felfelé.
Hoka Csak egy Csak egy Speedgoat 3 Uppr
Ahol a futócipő nagyon különbözik attól, amely a Speedgoat 3 volt a tetején. Amellett, hogy azt tapasztalhatjuk, sok kellemes fejlesztésről van szó, ez a nagyon kevés hely, amely alkalmas a cikkben [a felső rész középső részén lévő kivágásokra mutat.] Ez csak a legtöbb ilyen kivágás ebben a cikkben Az ötlet az, hogy valóban fellebbezik amellett, hogy elősegíti a lábánál egy kissé jobb rázkódást, vagyis valamivel nagyobb biztonságot nyújt a középső lábánál. Hoka alapvetően kijelenti, hogy ez a változás a 3 és a 3 között általában az Adidas Yeezy cipő. jobb középső láb és sokkal jobb hátsó láb mellett. Amihez jobban szeretem a kettőt, az ötlet mellett, hogy a két biztosított csökkenti ezt a lábát, vagy annyira nagyjából, bár ez kissé kissé tovább megy, és valószínűleg valamivel közelebb áll minden gondolkodáshoz futócipő nélkül, ami gyakran tetszik. Újra, valószínűleg nem nagyon felismerhető, vagy talán egy nagyon szorosan illeszkedő futócipő a Speedgoat 3-hoz képest, bár lehet, hogy rengeteg olyan tisztított, hogy biztosítsák a n kiváló nagyon kevés javítás.
Ez a hátsó láb, amikor hajlamosak vagyok nem feltétlenül egy teljes csomót látni ott. Amikor úgy döntöttem, hogy szinte semmiféle Yeezy Boost 700 V3 cipőt nem fogok belefoglalni, nehézséget okoz ez a hátulsó láb, bár állításuk szerint ez a hátsó láb szerény mennyiségű, még ennél is jobban integrálható az a típus felett, amely különbözik egymástól.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)