Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
belangrijkste mensen
02-28-2020, 11:47 AM,
Post: #1
belangrijkste mensen
Er is vaak gezegd Adidas Zx Flux Womens dat het enige ergste voor een atleet zonder coach een slechte coach is. Coaches hebben de mogelijkheid om een ??individu door de verschillende stadia van ontwikkeling te voeden, maar het is belangrijk dat alle coaches aan de verwachtingen van hun student voldoen door vertrouwen en begeleiding. Coaching vereist veel toewijding en toewijding en degenen die ge?nteresseerd zijn in coaching als beroep, moeten de tijd nemen om volledig te begrijpen wat er nodig is om een ??gecertificeerde coach te zijn door middel van opleiding en training. Wie weet, kan een coach gewoon de volgende Usain Bolt op het niveau van de middelbare school spotten en die atleet helpen om het volgende niveau te bereiken en misschien helemaal naar de Olympische Spelen.

Ik begon met iedereen het water in te rennen, maar ik was al in paniek. Toen mensen hun hoofd Adidas Zx Flux Mens erin staken en gingen zwemmen, begon ik te flippen. OMG. Wat ben ik aan het doen!? Ik had geen specifieke angsten - het was niet dat ik bang was om te verdrinken, of niet in staat was om te zien, of niet in staat om de afstand te maken. Nee, ik was gewoon doodsbang.

Ik zag hoe iedereen wegzwom en ik stond daar bevroren. Ik zag iemand anders die nog niet was begonnen en was blij om iemand anders te zien die bang was zoals ik.

Ik overwoog om te redden. Misschien kon ik dit niet echt doen. Maar toen kwam dit citaat in mijn hoofd op. Als ik denk dat ik het niet kan doen, ga ik mezelf alleen maar bezighouden. Dus moet ik mezelf psyche om dit te doen. Ik probeerde mijn perspectief te veranderen en mezelf te vertellen dat ik het kon, en het gaf me wat kracht om te beginnen met zwemmen.

Maar zodra ik mijn gezicht in het water stak, schrok Nike Air Max Command Dámské ik Adidas Zx 750 Damen weer, maar ik maakte mezelf gewoon door. Ik probeerde mijn angst te negeren en gewoon vooruit te duwen, maar ik bezweek opnieuw en draaide me naar mijn rug om de rugslag te doen en hopelijk mijn oppervlakkige ademhaling en hoge hartslag te laten kalmeren. Toen ik me een beetje kalmer voelde en omkeerde, zag ik een reddingsboot.

"Mevrouw, gaat het?" vroeg een kleine badmeester met een nieuw gezicht. Terwijl ik in de verleiding kwam om terug te roepen: 'Noem me geen mevrouw!' Ik vertelde hem dat het goed met me ging ... hoewel dit het tweede punt in de race was dat ik overwoog te redden.

Ik schoof naar voren, deed wat freestyle, wat doggy paddle en wat rugslag. TOT SLOT bereikte ik de boeien. Ik had moeite om de aanwijzingen te horen toen we begonnen, dus ik dacht dat we naar de boei zwommen en gewoon omdraaiden. Nee, net als vorig Nike Air Huarache Damen jaar waren we aan het zwemmen, naar een andere boei en daarna weer terug. Toen ik de eerste boei bereikte, begon ik weer in paniek te raken. Het voelde zo ver. Ik zag een andere reddingsboot en overwoog opnieuw om te redden. Mijn ademhaling was nog steeds oppervlakkig ondanks mijn inspanningen om langzaam te zwemmen en gelijkmatig te ademen.

EINDELIJK bereikte ik de tweede boei en ging terug naar land. GODZIJDANK. Ik wist dat ik het zou halen, en ik wist dat ik zou eindigen, en het zwemmen werd veel gemakkelijker, hoewel mijn ademhaling nog steeds oppervlakkig was. Ik probeerde te versnellen om de verloren tijd in te halen, maar realiseerde me toen dat ik echt gewoon wilde afronden en dat ik mezelf niet meer onder druk hoefde te zetten. Ik kon eindelijk de bodem aanraken, stond op en rende in en over de timingmat.
Reply
02-29-2020, 01:37 PM,
Post: #2
RE: belangrijkste mensen
kagithane escort
http://www.kagithanetaksi.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)