Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas nmd
06-04-2018, 11:10 AM,
Post: #1
adidas nmd
ÿþHvis dette faktisk er adidas D adidas nmd Lillard 3, hvad er dine tidlige tanker på skoen? Bliv afstemt, da mere info begynder at overflade.billede: NxY-911Up næste til adidas Originals Spezial er denne tonale farvelægning, der har skoen, er en fed og head-turning Bold Green farveway. Nogen fundet Adidas Yeezy 350 Cleat At An Outlet 27 okt. 2016 Før du går på en wild scavenger jagt søger at scoop op et par adidas Yeezy 350 Cleat til en nedsat pris. Lad mig gå videre og forklare dig, hvordan denne udsolgte frigivelse blev fundet hos en adidas outlet. 

Vi har lige fået ordet, at den solgte adidas Yeezy 350 Cleat ikke ender i forretningerne som vi oprindeligt troede det gjorde. Mens billedet ovenfor er legit og adidas x Yeezy cleat blev fundet hos adidas outlet, var det kun et par klammer, der faktisk blev returneret af en kunde. Så for at du kunne finde disse på din lokale stikkontakt, måtte du adidas sko være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Hvad er den skøreste / mest hyped frigivelse du nogensinde har fundet på et stikkontakt? Lad os vide i kommentarerne nedenfor. Adidas fortsætter med at give os ny farveway af den slanke adidas EQT Support ADV, da vi nu kigger på et af de adidas ultra boost nyeste par, der begynder at komme frem til detailhandlerne. 

Selv efter alle de skader han har gennemgået, er han stadig en af de mest eksplosive spillere på den åbne domstol. Hvis du får en chance for at se ham spille i år, vil du finde adidas D Rose 7 på hans fødder. Up næste for modellen er adidas D Rose 7 Halloween. Denne Halloween-tema version har skoen kommet i en Tech Steel blå Primeknit vævet øvre, der resulterer i en flot, cool tonal finish på skoen. Den øvre kommer også med beskyttende overlejringer, der har et flamme-løgnemønster lavet i forskellige nuancer af Blå. Hits adidas nmd r1 of White kan ses på branding, Three Stripes og selvfølgelig Boost udstyret eneste enhed. 

Med den tredobbelte hvide, blå og bourgognefarvefarve, der allerede er indført, er den nye adidas Ultra Boost 3.0 afsløret i endnu en finish, denne gang består af Olive. Denne 3. generation af silhuetten bevarer i det væsentlige sin underskrift design etos intakt, selv om det med små forbedringer. Den øverste flaunts en ribbet-lignende Primeknit konstruktion med oliven striber efter hele, mens det forstærkende bur system er gengivet i en gennemskinnelig makeover. En sort hæl tæller supplerer yderligere temaet, da det hele hviler på toppen af en skarp hvidstødsål enhed for at afslutte sit design. 

Knap at have været med adidas for et år siden, har Harden allerede modtaget sin egen sko og ser ud til at være det nuværende ansigt i deres basketball division. Dette er sandsynligvis aldrig sket med Nike på grund af alle de andre spillere, de har på deres roster. Så tror du Harden lavede det rigtige valg at forlade Nike og blive med adidas? Hvad synes du om hans grunde til at gøre det? Se efter adidas Harden Vol. 1 for at frigive den 3. december til $ 140.Up næste for adidas Tubular X Primeknit er Fall-passende farveway, der har modellen lavet en tonal Dark adidas neo Green farveway. 

Denne sidste weekend adidas afslørede endelig, hvad der har været omkring et år i fremtiden, James Harden s første signatur sko med mærket. Kendt som adidas Harden Vol. 1, vil skoen debutere hos forhandlere i begyndelsen af december i Pioneer-farvelægningen, som du ser ovenfor. Harden Vol. 1 er bygget ud af en sort strikket øvre med et hvidt læder overlay på tåen. Andre detaljer omfatter adidas tre striber branding på hælen, Harden s logo på tungen, et unikt lacing system og en fuld længde Boost mellemsål. Denne [Image: adidas-190wzd.jpg] Pioneer-farvebane er inspireret af Hardens anden lige California-titel i gymnasiet.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)