Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas nizza sky tint wit
07-20-2020, 04:06 AM,
Post: #1
adidas nizza sky tint wit
[Image: Nizza_Trefoil_Shoes_Blue_FW4539_01_standard.jpg]
adidas schoenen dames zilver De Adidas Originals herleefden opnieuw een klassiek ontwerp uit de overweldigende bibliotheek. De Adidas Nizza Low pronkt met een gemoderniseerd silhouet van een basketbalschoen uit de jaren 70 om te passen als lifestyle-schoenen. Het heeft een bovenwerk van canvas met geborduurde 3-strepen aan de zijkanten bovenop een gevulkaniseerde rubberen buitenzool. Deze relaxte schoen is geschikt voor een casual weekendevenement.

adidas schoenen heren zwart De Pharrell Williams x adidas Nizza Hi is een van de strakke ontwerpen uit de "March Madness" -collectie van de hiphopartiest van 2020. Het uitgebreide assortiment bestaat uit tie-dye kleding en neutraal gekleurde schoenen en is zonder twijfel een van de meest populaire samenwerkingen van 2020. Deze ultra veelzijdige high-top heeft een bovenwerk van "Ecru Tint" leer met geperforeerde Three Stripes-details op het middenpaneel en contraststiksels die elk paneel scheiden. Vetgedrukte koningsblauwe veters geven een uniek tintje aan een anders elegant ontwerp.

adidas schoenen blauw oranje Adidas blijft haar Originals voorzien van lente-vriendelijke stijlen. De laatste? Een Nizza-duo in "Sky Tint" en "Pale Nude". In tegenstelling tot de buidelset die op 20 april werd gelanceerd, zien deze versies van de Nizza Lo en Hi af van harige overlays die op cannabis wijzen. In plaats daarvan blijven ze op volledig canvas trouw aan hun basketbalgeschiedenis uit de jaren 80. Herwerkte rubberen teenkappen, die bij paren van het kortstondige partnerschap van Donald Glover ontbraken, zorgen voor een visueel contrast in "Off Wit;" veters en tussenzolen - inclusief hun profiel "NIZZA" branding - volgen voorbeeld.

adidas nizza sky tint wit De adidas Nizza komt gekleed in Sky Tint en is tonaal uitgevoerd. Wat contrast toevoegt aan beide paren zijn de heldere tonglabels en Trefoil-logo's op de zijkanten. Andere details zijn de witte tussenzool bovenop een rubberen buitenzool. Zoals hierboven getoond, komt de Adidas Nizza gekleed in uw keuze van Core Black of Sky Tint in tonale stijl. Wat contrast toevoegt aan beide paren zijn de heldere tonglabels en Trefoil-logo's op de zijkanten.

https://www.stuffootclub.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)