Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas kamanda energy ink
07-24-2020, 05:52 AM,
Post: #1
adidas kamanda energy ink

[Image: Dragonball_Z_Kamanda_01_Shoes_Pink_D9705...andard.jpg]

adidas sko mænd hvid Kamanda begyndte som et designeksperiment i slutningen af 80'erne. Inspireret af fodboldfans favoritstilarter viser disse sko en simpel low-tech overdel. Blander retro og moderne udseende, de skulpturerede ydersål i gummigummi og ydersål på Samba-slidbanemønsteret. Skoene er lavet af premium nubuck for en luxe ultra-blød fornemmelse.

adidas sko dame sort Denne gang har Three-Stripes valgt at pryde sit Country Kamanda med de sølvfarvede overdel fra den ikoniske Micropacer. Med navnet CountryxKamanda-varianten får denne særlige silhuet sit navn fra kombinationen af adidas '70s Country Runner i overdel, matchet med det overdrevne Samba slidbanemønster, der findes på den moderne adi Kamanda - så med denne colorway er det mere som tre sko i én.

adidas sko børn tilbud Selvom denne version ikke ser nogen LCD-skærm ved tungen, indeholder den Micropacers farver af sølvmetallic, pulverblå og chokrød. Branding kommer i form af Three Stripes i mediale og laterale sider, Trefoil branding ved tungen og en rød, sort og blå Trefoil ved hælen. Detaljerne inkluderer blå rør rundt øjen, sølv snørebånd, en tåboks med grå ruskind og "Micropacer" trykt på den midterste stribe.

adidas kamanda energy ink For dem, der gik glip af NEIGHBORHOOD x adidas Kamanda-samarbejdet, har Three Stripes fået ryggen med sit seneste tilbud, Kamanda “Triple Sort.” Kamanda, der hylder adidas 'arvefodboldsilhuetter, ser et helt sort design med subtile guldfolie branding kontrasterer dets premium ruskind, læder og mesh øvre. Kamanda sidder på toppen af en skulptureret og pigget “Carbon Sort” -enhed, og det komplementeres af dets tonale snøresystem, syning og minimale hulstansede striber.

https://www.footrunx.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)