Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas americana vs.superstar
10-07-2020, 07:00 AM,
Post: #1
adidas americana vs.superstar
[Image: Superstar_Shoes_White_FV2806_01_standard.jpg]
De adidas Superstar is een klassiek silhouet waarvan de populariteit niet kan sterven. Terwijl adidas supersterren als Run DMC, Kareem Abdul Jabaar stuffootclub.com en anderen blijft inspireren, zal het klassieke silhouet een plaats blijven innemen in de sneakerwereld. Hoewel het misschien niet meer de favoriete basketbalschoen is, wordt het nog steeds vereerd als een solide sneaker om op straat te rocken. Er is een Superstar voor bijna elke uitrusting die je hebt, dus pak er een paar om je look af te maken.

De Superstar-schoen is onderdeel geworden van populaire jeugdmode en wordt nu regelmatig gedragen als vrijetijdsschoeisel, in plaats van voor sport. De adidas schoenen heren grijs Superstars maakten, net als de Converse Chuck Taylor All-Stars, gemakkelijk de overgang van het basketbalveld naar de straat toen ze de aandacht trokken van liefhebbers van retrokleding. De Superstar is een basissilhouet dat mensen door de jaren heen naar hun eigen smaak hebben aangepast.

adidas Originals heeft hun nieuwste "Verse Pack" gelanceerd, waarin twee iconische modellen adidas americana vs.superstar worden gecombineerd tot één. Hier wordt de adidas Americana vs. Superstar getoond die gekleed is in een wit, blauw en collegiaal rood kleurenschema. Het heeft een bovenwerk van wit leer, schelpneus gedetailleerd met blauwe en rode contrasterende accenten. Het ontwerp wordt afgemaakt met een speciale 'Americana vs. Superstar'-logo op de tong en co-branded hakken.

Naast de lang uitgestelde Prada-samenwerking, heeft de adidas Superstar zich in 2020 verkleed in tientallen opmerkelijke in-line ensembles. Het 100% authentiek nieuwste duo viert inclusiviteit door een fusie van kleur in branding. Bekleed met ‘Cloud Wit’ of ‘Core Zwart’, zijn beide paar schelp-teen voorzien van een volledig leren constructie. De laatste heeft echter geperforeerd profiel 3-Stripes. Blauw, rood en groen nemen een individuele streep over aan de zijkanten van beide Superstars; cyaan, roze en geel animeren de mediale zijde.

https://www.stuffootclub.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)