Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voor tillen zou ik zeggen dat ze beter passen
11-11-2019, 01:02 PM,
Post: #1
Voor tillen zou ik zeggen dat ze beter passen
Oorspronkelijk gecreëerd voor tennislegende Adidas NMD R1 Heren in 1973, is de Stan Smith-hofschoen sindsdien een icoon van stijl en comfort geworden. Soepel volnerfleer combineert met subtiele geperforeerde 3-strepen en een rubberen buitenzool om dit silhouet de stijl te geven die nu legendarisch is over de hele wereld.

Toen de Adidas EQT Heren in 2015 uitkwam, waren sneakerheads en hardloopliefhebbers even enthousiast over het lage silhouet. Met popcultuur die de vroege kleurstellingen omarmt en de schoen helpt om "Sneaker van het Jaar" te winnen in 2015, eerde Adidas de sneaker jaar na jaar met een iets gewijzigde versie, tot nu, wanneer we eindelijk de nieuwe en volledig bijgewerkte ULTRABOOST 19 zien. high-performance hardloopschoen met zijn zeer adaptieve naadloze Primeknit 360-bovenwerk, gemaakt van 17 verschillende delen, gedeconstrueerd en herbouwd, de adidas UltraBOOST 19 beschikt over BOOST-demping voor eindeloze energie waar we van houden. Een 3D-hiel en een Tuned Torsion Spring laten je verbluft achter, je afvragend hoe adidas de OG's kon overtreffen.

In tegenstelling tot zijn tegenhanger in Adidas Falcon Heren, zal deze iteratie een koninklijk blauw Primeknit-bovenwerk aantrekken, met een vergelijkbare blauwe tint op zijn veterkooi en witte 3-Stripes-branding. Rood bedekt de hielkap en voering van de schoen, die bovenop het witte gereedschap met versterkte kussens zit.

https://www.schoenenprofile.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)