Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social Network Script
05-15-2014, 12:28 PM, (This post was last modified: 05-17-2014, 03:17 AM by craigibhoy.)
Post: #1
Social Network Script
You Wan Create Social Network Like Facebook ?
I Wan share Social Network Script here Smile

How to Install ?
Just Edit File > Includes/Config.php
And upload SQL File to phpMyadmin

// Change This With you Mysql Host Details
$CONF['host'] = 'localhost';
$CONF['user'] = 'xpressmu_lic';
$CONF['pass'] = 'xpressmu_lic';
$CONF['name'] = 'xpressmu_lic';

// Change you Domain >
$CONF['url'] = 'http://youdomain.com;

// Change You email >
$CONF['email'] = '[email protected]';

Dont forget Import SQL Files to You phpMyAdmin !
Enjoy..

Demo : http://phpdolphin.com/demo/

Here is SQL Files Dont forget Import to phpmyadmin
Download :
post attachment only


Attached Files
.zip   Social Network.zip (Size: 798.7 KB / Downloads: 2,778)
Reply
[-] The following 13 users Like ClubCrypto's post:
  • Borhan, Chayan, glder, jwj, mannan50, obydullah, Philipinho, Roni24, sompod2, sssaaa, Supratim, Tosh, zoroo
05-15-2014, 02:58 PM,
Post: #2
RE: Social Network Script
nice demo
Reply
[-] The following 1 user Likes farukhwap's post:
  • meraeap
05-15-2014, 05:41 PM, (This post was last modified: 05-15-2014, 06:03 PM by deejayksee.)
Post: #3
RE: Social Network Script
bro help is written Error: Table 'u525794885_user.settings' doesn't exist.
what do i do pls?

yeah is working now...how can i reg as admin?
Reply
[-] The following 2 users Like deejayksee's post:
  • putra, sssaaa
05-15-2014, 07:12 PM, (This post was last modified: 05-15-2014, 07:14 PM by ClubCrypto.)
Post: #4
RE: Social Network Script
Login to Admin panel : http://youdomain/index.php?a=admin
( Change youdomain With You Url Domain )

Username : admin
Passwird : adminadmin

You can change password In Admin Area ..

Thx i'm also Have Like twitter Script maybe i Will Share Here Big Grin
Reply
05-15-2014, 07:25 PM, (This post was last modified: 05-15-2014, 08:02 PM by deejayksee.)
Post: #5
RE: Social Network Script
cool let me try it. thanks bro

yeah i have got..how to change site logo?

bro how can i change logo site?

i have problem of changing of logo of the site..is not change repeat phpdolphin logo what can i do bro?
Reply
05-16-2014, 01:36 AM,
Post: #6
RE: Social Network Script
It not work well in mobile. Error captcha
Reply
[-] The following 1 user Likes Vipgun98s2's post:
  • asishkumar170
05-16-2014, 05:11 AM, (This post was last modified: 05-16-2014, 05:14 AM by ClubCrypto.)
Post: #7
RE: Social Network Script
[email protected] Go to Themes>dolphin>images>logo_small.png
Change you logo ..
you need open from public_html
example if you have Logo name logo.png so Rename to logo_small.png and Upload To themes>dolphin>images

Smile

[email protected], There may be a problem with your hosting.
Here there are no problems
Reply
[-] The following 1 user Likes ClubCrypto's post:
  • HelimBD
05-16-2014, 11:03 AM, (This post was last modified: 05-16-2014, 11:12 AM by deejayksee.)
Post: #8
RE: Social Network Script
Ok thanks..let me upload it bcos I only change logo.png leave logo-small.ng.

Working fyn... Bro do you have script like pc and mobile version da have seprate design view..? Pls share it.. God bless.

Working fyn... Bro do you have script like pc and mobile version da have seprate design view..? Pls share it.. God bless.
Reply
[-] The following 1 user Likes deejayksee's post:
  • sweetmaza
05-16-2014, 06:43 PM,
Post: #9
RE: Social Network Script
here is mine http://testerz.hol.es here how can i cange at the top phpdolphin??????? &even after login there is phpdolphin??????? where to change?
Reply
[-] The following 1 user Likes farukhwap's post:
  • kykymo
05-16-2014, 06:50 PM,
Post: #10
RE: Social Network Script
(05-16-2014, 06:43 PM)farukhwap Wrote: here is mine http://testerz.hol.es here how can i cange at the top phpdolphin??????? &even after login there is phpdolphin??????? where to change?

open public htm / go To themes>dolphin>images then change dis two logo 1. logo.png and logo_small.png to your own logo.. you have to rename your own logo as deafault logo e.g yourlogo.png to logo.png.
Reply
[-] The following 1 user Likes deejayksee's post:
  • KURANGA1


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)