Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Classic Cortez Leather Metallic Silver
04-29-2021, 09:22 AM,
Post: #1
Nike Classic Cortez Leather Metallic Silver
[Image: f73fcc388363a83b9e3d9e8130df9e8e.jpg]


De meest vroegere tint onderbreekt de "witte" getande middenzool van middenvoet tot hiel. Up-top, "University Blue" bezielt ook de kraag, evenals schoennieuwe.com -logo op de tong en hiel; de toepassing op gingham wordt getransporteerd naar de binnenzool van de eerder genoemde Air Force 1. Tweekleurige kersen graphics nemen profiel Swooshes en overlays aan de achterkant over. Kersachtige logo's maken de picknickklare look compleet in kant dubrae-vorm.


Een paar Nike Schoenen Zwart ideaal voor fans van Oakland Raiders of San Antonio Spurs is zojuist verschenen, terwijl we je een kijkje geven naar officiële afbeeldingen van de nieuwe drop. Deze colorway van de klassieke Nike-sneaker, ook wel de Nike Cortez Basic Premium genoemd, wordt bedekt met een onopvallende zwarte nylon constructie over het hele bovenwerk met Wolf Grey lederen Swooshes die de zijpanelen raken die zijn omlijnd met witte en zwarte stiksels. Een witte tussenzool van schuim en een bijpassende rubberen buitenzool maken de look van deze Cortez Basic Premium compleet.


Deze Nike Classic Cortez Leather Metallic Silver is uitgevoerd in een zwart, laseroranje, levendig paars en topwit kleurenschema en begint met een bovenwerk van zwart leer met bijpassende mesh-tongen. Het toevoegen van wat contrast aan de schoen en het creëren van het Lakers-motief zijn de witte leren swooshes aan de zijkanten en de oranje en paarse contrasterende accenten overal.


Het paar is ingetogen qua kleur en krijgt een complexiteit met subtielere aanpassingen: de leren constructie is verwisseld voor een satijnachtig nylon en de swooshes aan de zijkant hebben een gelaagde uitvoering gemarkeerd door een contrasterende zwarte steek er net tussenin. Branding op de tong vertoont een half-half motief - met twee logo's naast elkaar - terwijl de dubraes eindigen met een metallic zilverpoets vintage-achtige "Cortez" inscriptie Bezoek Hier.


https://www.schoennieuwe.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)