Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Blazer Mid '77 Vintage Hvid Sail
10-15-2020, 04:45 AM,
Post: #1
Nike Blazer Mid '77 Vintage Hvid Sail
[Image: 1b0f2eff1be123e348914a1f4e12a0dc370af7fa...0_os_1.jpg]


Nu, ganske få dage efter frigivelsen, klæder runtopsell.com sig til billedet af "Månedens medarbejder", der dækker hele dets konstruktioner i det genkendelige plaidprint. Andetsteds afrunder mørkeblå uniformen med kontrasterende broderede swooshes, hvis finish lyser op i guldpyntet tråd, mens "KOMMER TIL AMERIKA" broderer hælen stor, fed og med sølvmetallic.


Nike Sko Dame Hvid er endnu en gengivelse af den klassiske silhuet, og det er et tidløst tilbud, der passer til enhver lejlighed. For at holde det simpelt har modellen en sort ruskindskonstruktion med Pure Platinum swooshes på siderne. Hvide snørebånd og en matchende gummisål i fuld længde topper væk fra designet.


Hvert par tilbyder et enkeltfarvet basislag, der er fuldt Nike Blazer Mid '77 Vintage Hvid Sail konstrueret af et blødt ruskindmateriale og udstyrer det hurtigt med altid lysegrå swooshes, hvide snørebånd og et broderet hvidt Nike-tekst hit på hælkraven. Tungerne har en eksponeret skumkonstruktion og et hvidt stofbadge med et klassisk Nike-logo, mens en tonal tåkappe og overfodoverlay tilføjer tekstur.


Farven Brandudsalg “Neptune Green” ser ud som om den kunne have været inkluderet i den sidste sommer Nike x Stranger Things “Hawkins High School” kollektion på grund af sin sporty grønne nuance, mens “Wolf Grey” holder tingene subtilt stærke med sin kølige grå base . Hvert par suppleres derefter med en sejlfarvet mellemsål og ydersål i gummi.


https://www.runtopsell.com/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)