Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air VaporMax Verkoop
06-09-2020, 05:05 AM,
Post: #1
Nike Air VaporMax Verkoop
Na de volgende Nike Air VaporMax Heren/Dames 2020 met Flyease-technologie gisteren te hebben onthuld tijdens hun Olympische Olympische modeshow, kan het Nike-team doorgaan met de regelmatig geplande programmering van zijn huidige in-line silhouetten. Een daarvan is de Air Vapormax 360, die eerlijk gezegd wat meer stoom begint te krijgen met meer kleurstellingen tijdens de eerste paar weken van het nieuwe jaar.

[Image: AR6631-001-Nike-Air-VaporMax-2019-Black-...e-Sale.jpg]

Nike heeft niet echt enige terughoudendheid getoond als het gaat om Vapormax-kleurstellingen, aangezien bijna een dozijn stijlen zijn uitgebracht sinds het debuut niet vier maanden geleden. Nike Air VaporMax Schoenen Er zijn echter grotere plannen om de erfenis van Vapormax te laten groeien, en het kan beginnen met deze aankomende vastgebonden versie die de schoenen van veters bevrijdt en deze vervangt door een stijlvolle middenvoetband met een grote Nike Swoosh.

Inmiddels heb je meer kleurstellingen van de Nike Air VaporMax te Koop gezien dan je zelfs maar kunt volgen, maar nu zien we een aankomende versie met een geheel nieuwe functie in tegenstelling tot alles wat we eerder hebben gezien: een gespikkelde Air Max-eenheid. De nieuwe look voor de VaporMax heeft een tweekleurig grijs Flyknit-bovenwerk met olijfkleurige swooshes en heldere Air Max-bubbels over de volledige lengte met spikkels erop, waardoor een algehele aardse of Nike ACG-achtige sfeer ontstaat.

Nike's uitrol van felgekleurde iteraties voor dames van hun nieuwe Nike Air VaporMax Verkoop gaat door, aangezien deze heldere "University Gold" -kleur deze week afneemt. De veterloze schoen heeft een heldergouden Flyknit-bovenwerk met een gouden plastic hielkooi, zwarte Air Max-branding op de tong en reflecterende details op de laterale Swoosh- en hiellip voor een vleugje stijl. De look van de schoen wordt afgerond met een kristalheldere Vapormax-dempingseenheid met meer gele accenten en een gele binnenzool met dambordpatroon.

De Kopen Nike Air VaporMax maakte zijn wereldwijde debuut in maart op Air Max Day in de schone en coole "Pure Platinum" -kleur voor zowel mannen als vrouwen. Sindsdien heeft Nike's meedogenloze push van de Vapormax geleid tot een eclectische mix van kleurstellingen die de winkelschappen raken, maar niet de impact hebben zoals die waarmee het allemaal begon.

http://www.snkrshopee.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)