Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 720 te Koop
09-07-2019, 09:46 AM,
Post: #1
Nike Air Max 720 te Koop
De Nike Air Max 720 te Koop, de gewaardeerde nieuwe introductie van het merk in de lifestyle-schoenenmarkt in 2019, is in een traan omdat een aantrekkelijke nieuwe editie zichzelf heeft onthuld met een zilveren bovenwerk, kleurrijke strepen aan de mediale zijde en enkele retro-stijl details in de 'Sportswear'-tag bij de tong en het vintage Nike-script hangtag. Er is zelfs een enorme AIR te zien boven het regenboogdetail, terwijl een heldere karmozijnrode rode Air-eenheid kan worden gezien door de doorzichtige Airbag.

[Image: T0496_3120_right2.jpg]

Jarenlang heeft Nike's jaarlijkse erkenning en viering van de Pride-maand geïnspireerde capsules schoeisel en kleding geleverd, versierd met kleurrijke arrays die de artistieke en levendige interpretatie van de beweging van Gilbert Baker vertegenwoordigen. Nike Air Max 720 Goedkoop Voor de komende maand zal Nike opnieuw hun BE TRUE-assortiment leveren dat de LGBT-gemeenschap met verschillende stijlen eert - een daarvan is de nieuw gelanceerde Air Max 720 in 2019. De Air Max 720 BE TRUE is hier voor het eerst te zien en heeft een volledig regenboogverloop op de bovenkant met het motto vet gedrukt op de hiellipjes, terwijl Baker's handtekening op de achterkant van de 720 Max-eenheid staat.

Terwijl de Nike Air Max 720 Lage Prijs stoom blijft opnemen en aandacht krijgt voor zijn stoutmoedige structuur en zijn onstuimige kleuren, blijft de Swoosh het nieuwe model in zijn vroege leven met enthousiasme uitrollen. Voor de volgende versie van het 360 graden Air-uitgeruste NSW-aanbod voegt Nike een unieke Volt-, Black- en Hyper Crimson-outfit toe aan een versie alleen voor jongens.

Het is een goed moment om een fan van de Universiteit van Virginia te zijn. Het beste basketbalteam voor heren versloeg Texas Tech en claimde in april hun allereerste nationale kampioenschap, en nu wordt een nieuwe Nike Air Max 720 Schoenen in een Cavaliers-achtig kleurenpalet uitgebracht voor de komende zomermaanden. Het sportieve bovenwerk van structuurgaas en abstracte overlays zijn volledig uitgevoerd in een donkere marine, met de enige afwijkingen die aankomen via fel oranje hits op de tong / hiellip.

Met zwart als basis, is Volt de duidelijke held hier, omdat het verantwoordelijk is voor het geheel van zijn semi-doorschijnende Air-eenheid en vorm krijgt in een gradiëntpatroon dat helemaal naar zwart vervaagt wanneer het de top van het bovenwerk van de Nike Air Max 720 Dames/Heren. Hoewel kort, biedt Hyper Crimson een krachtige stoot op de Air Max- en Swoosh-branding van de sneaker op zowel de tong als de hiel.

http://www.styleschoen.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)