Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 270 te Koop
08-01-2020, 04:29 AM,
Post: #1
Nike Air Max 270 te Koop
Nike's Air Max 270-silhouet heeft zichzelf gecementeerd als een van de belangrijkste releases voor de Swoosh dit jaar, omdat het ongelooflijk veel aandacht heeft gekregen voor een geheel nieuw silhouet. Kopen Nike Air Max 270 Het is de eerste Air Max-sneaker die speciaal is ontworpen voor lifestyle-kleding en heeft de grootste hielbel in de geschiedenis van het merk die een vat is geworden voor de uitdrukking van de sneaker. Gemeten op 32 mm is de semi-doorschijnende eenheid zowel het brandpunt geworden voor bepaalde selecties als een element van contrast voor andere.

[Image: CT5064-001-Nike-Air-Max-270-React-Bubble...w-Sale.jpg]

Hoewel de stortvloed aan Nike Air Max 270 Verkoop releases waar de sneaker-liefhebbende bevolking eerder deze zomer werd getroffen, zeker is vertraagd van zijn brullende piek, gaat Nike's vlaggenschip levensstijl Air Max-silhouet nog steeds sterk in het herfstseizoen met aankomende kleurstellingen zoals deze nieuwe "Triple Olijf." Het meestal tonale gehemelte schuwt de heldere details die te zien zijn op menig zomerrelease ten gunste van een gevechtsklaar olijf bovenwerk en bosgroene tussenzool / Air Max unit met grote hak. Kleine zwarte swooshes zorgen voor branding, terwijl rustieke gouden accenten op de tong, het vetersysteem en de mediale hiel een klein beetje ingetogen flair toevoegen. Het uiterlijk van de schoen wordt vervolledigd door olijfkleurige veters en verdere gouden accenten op de buitenzool.

Begin deze week hebben we je kennis laten maken met de Nike Air Max 270 te Koop met Flyknit-geïnfuseerde bovendeel. Op dat moment was er slechts één foto beschikbaar van het blauwe en oranje paar dat u hier ziet, maar nu zijn er officiële afbeeldingen van alle vier de producten opgedoken. Nike behandelt mannen en vrouwen gelijk, met twee herhalingen voor beide geslachten, waaronder een simplistisch zwart-wit paar en een felgekleurde optie.

Na een succesvolle lancering van de Nike Air Max 270 Schoenen is de Swoosh klaar om een nieuwe versie uit te rollen met zijn geavanceerde Flyknit-technologie. Met vier aankomende versies hebben zowel mannen als vrouwen de keuze tussen twee selecties. Op dit moment zijn er geen foto's beschikbaar, maar deze duidelijke kijk op de Racer Blue / Total Crimson-colorway (vergelijkbaar met de epische Ultramarine-versie) zou je moeten helpen de resterende drie kleurstellingen te extrapoleren.

Nike zal binnenkort misschien wel de luidste Nike Air Max 270 Heren/Dames tot nu toe uitbrengen, gekleed met neonzolen. Een schreeuwende gele tint siert de door lifestyle ontworpen hielbel die overeenkomt met het Air270-logo op zijn tong, terwijl roze de rest van de tussenzool goedmaakt, gecombineerd met de kleine middenvoet Swoosh. Eindelijk maakt een levendige oranje inlegzool de look af die perfect zou zijn voor een blacklight-feest uit de jaren 90.

http://www.snkrshopee.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)