Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nike Air Max 2017
03-15-2018, 09:21 AM,
Post: #1
Nike Air Max 2017
Nike Sportswear is alweer aan de slag gegaan Nike Air Max 2017 met de Blazer-nomenclatuur, maar het maakt niet echt uit wat je dit silhouet noemt als het er zo goed uitziet. De Nike Blazer Mid Premium Suede is gemaakt net als de VNTG-serie Highs die in de afgelopen vier jaar in een regenboog van kleuren zijn gevallen, behalve het gebruik van zwarte Swooshes, sockliners, hakken en tongen in plaats van de algemeen gebruikte Sail-schaduw van -wit. Het resultaat is een aanzienlijk hoger contrast met het Gorge Green-suède, dus zelfs als deze de Vintage-vergeelde zolen en onafgewerkte nylon-tongen behouden, zijn ze beslist een verademing. Nieuwe foto's na de sprong detail alle subtiele verschuivingen, dan kun je de jouwe halen bij NSW-winkels zoals Caliroots.

Hoewel er tijdens de tussenstappen veel sneakerheads in de war waren, is het herstructureringsproces van de Nike 6.0 / Action Sports-divisie een win-winsituatie geweest. Je kunt niet alleen modellen zoals de eerste van Eric Koston en de nieuwste Swoosh-handtekeningen van Paul Rodriguez en de nieuwe Blazer Mid LR in meer winkels dan ooit te pakken krijgen, maar er is nog meer LunarLon-gedempte goedheid beschikbaar voor het oprapen. De Nike Zoom LeShot LR voegt een beetje SB's voormalige favoriete dempingsplatform toe aan het voetbed Nike Air Max 2017 Dames van Lunar foam en deze nieuwe Blue Glow-mix van suede en nylon die je nu bij bepaalde retailers zoals Premier kunt vinden.

Wie wil niet dat Nike alle sneakers van 90 s in hun originele vorm versierd? Je kunt edelstenen zoals de bovenstaande Air Max Tailwind 96 dragen zonder bang te hoeven zijn voor een volledige vernietiging van de middenzool, maar er is een begrijpelijke aarzeling met schoenen Nike Air Max 90 zoals de Air Max Tailwind 96 12, die de nieuwste Tailwind-middenzool demping gebruikt. Deze mix-ups van oud en nieuw zijn iets waar je aan moet wennen omdat het hier niet stopt, dus als je hebt gewacht op de terugkeer van de 96 editie van de Tailwinds, is de 96 12 de beste die je krijgt ! Bekijk hieronder de nieuwe Black / Gym Red colorway en ga naar Eastbay als je je opwarmt voor de nieuwe hybride-uitgang.

Onze laatste Air Trainer 1 featured van de week focust op een set die exclusief is gemaakt voor de Europese, Canadese en Aziatische markt het Nike Air Trainer 1 Shima Shima Pack uit 2003. Veel Air Trainer 1's waren exclusief voor Europese retailers en de Shima Shima Pack (dat ook drie Dunk High colorways en twee Air Max Nike Huarache 1 colorways bevatte) was zeker een van de meest opvallende van het stel; de twee primaire kleuren zijn de wit / blauw / grijze versie, herkend als Shima 1 en de Brown / Hay-versie, herkend als Shima 2, maar een derde Shima 3 colorway werd alleen vrijgegeven voor de Nike Dunk High (lichtblauw / geel). Elke set Shima-releases werd gelijktijdig uitgebracht (uiteraard beginnend met de 1), maar wat alle drie de capsules samenbond, was de unieke pinstriping op de binnenbekleding van de schoen.

In 2010 zag Nike Sportswear het World Basketball Festival als de perfecte gelegenheid om de Air Force 1 High Foamposite te onthullen als een combinatie van twee van de meest baanbrekende basketbalontwerpen en -innovaties van Nike. De Air Force 1-schuimen waren een directe hit tussen zowel AF1- als Foamposite-cirkels en een beperkt aantal kleurstellingen hield de consument tevreden en verlangde naar meer. Een low-top versie van de Foamposite van Air Force 1 werd eerder dit jaar bevestigd en vandaag krijgen we een eerste gedetailleerde blik op een schoen die in de buurt is om hetzelfde succes te zien; deze metallic zilver / zwarte colorway bevatte hints van blauw op de hiel, binnenzool en de beminnelijke tint op de zichtbare Max Air-eenheid, waarbij de Black Swoosh fungeerde als een mooi contrast met de upper (merk op dat de mediale Swoosh tonaal is). Deze zijn een beetje anders dan de eerdere samples die we je hebben laten zien, zoals die met een uitpuilende Swoosh a la the Air Foamposite Pro.

Nike Basketball speelt de laatste twee decennia veel met zichzelf, heeft de perfecte basketbalschoen herontdekt met heroïsche innovaties en gewaagde ontwerpen. Het was een vermakelijk en langdurig verhaal van Nike die Nike overtroefde, en vanaf 1992 met de originele 180-graden Air Unit tot het revolutionaire Nike Hyperdunk Sport Pack van 2012, heeft Nike Nike Air Force 1 twintig iconische basketballmodellen bediend die het spel hebben veranderd en de toekomstige paden hebben omgeleid van al dat ingekapselde basketbalschoeisel. Nu 2012 het 20ste jubileum van het originele Amerikaanse Olympic Dream Team is, heeft Nike plannen om de afgelopen twintig jaar te vieren door twintig sprankelende verhalen over Nike Basketball opnieuw te vertellen; je zult je misschien niet realiseren dat Nike deze kruistocht al is begonnen met de beroemde releases van de Nike Air Force 180, Air More Uptempo, Shox BB4 en Huarache 2K4, maar bereid je voor op een [Image: nike air max 2017-615hcy.jpg] geschiedenisles die nog nooit eerder door een merk is geprobeerd.
Reply
03-21-2018, 06:28 PM,
Post: #2
RE: Nike Air Max 2017
https://abouttrending.com/avengers-infin...-download/
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)