Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopen Air Jordan 8
02-29-2020, 06:53 AM,
Post: #1
Kopen Air Jordan 8
Hoewel geen van de meer populaire retro-colorways van de Kopen Air Jordan 8 dit jaar een terugkeer op de markt zag, slaagde het silhouet er toch in om behoorlijk wat ruis te creëren in 2019, omdat het werd uitgebracht in een handvol speciale versies met betrekking tot de "Reflecties van a Champion 'en N7 Pendelton-collecties, naast het inspireren van een van de nieuwere tennisinnovaties van Swoosh in de NikeCourt Air Zoom Zero Aqua.

[Image: CI4073-001_4A.png]

Het lijkt erop dat het silhouet zijn releases naar het nieuwe jaar zal overbrengen, en een model van deze aankomende zwarte en roze colorway is net opgedoken. Gehele bovenregio's lijken een boterachtige, zwarte suèdeconstructie aan te nemen, waardoor eventuele tekenen van kleur achterblijven. Air Jordan 8 Bestellen De laterale overlays achterin geven een kleine hint van houtskoolgrijs, gevolgd door een buitenzool die volledig in warm roze is geverfd en die een tweekleurige sfeer oproept die losjes lijkt op een Air Jordan 12-versie die in 2017 terugkwam.

Nadat hij Pendleton-constructies het grootste deel van het laatste halfjaar in rust had gezet, is Beaverton herenigd met zijn naburige wollen molen, hoewel nu langs hun klassieke Jumpman-silhouetten. Air Jordan 8 te Koop Met het oog op Presto-ID's vroeger en later meer recent de PG 2.5 aan te kleden, kwamen de Air Jordan 8's die al in april werden geplaagd eindelijk naar boven als een voortzetting van de N7-collectie. Zoals verwacht is het paar een half / half mengsel van neutrale verzinsels met zijn meer opvallende kenmerken die de luide patronen van de kenmerkende meesterwerken van de medewerker demonstreren.

Jordan Brand is een eerbetoon aan de eerste trifecta van NBA Championships van Michael Jordan met een 'Reflections Of A Champion'-pakket met drie schoenen deze zomer, en een nieuwe reflectieve versie van de Air Jordan 8 Schoenen dient als het laatste derde deel van de collectie. In wezen een geremasterde versie van de AJ8 "Bugs Bunny" met nieuw zilveren bovenwerk gemaakt van hoog visueel reflecterend materiaal, deze Air Jordans knikken naar de NBA Finals van 1993, waarin Jordan en zijn Bulls de 62-win Phoenix Suns onder leiding van league MVP stuurden Charles Barkley 4 spellen tegen 2.

Afgezien van de ultraheldere constructie zijn er ook tal van premium accenten, dankzij een rijke rood / grijze chenille tongpatch en verchroomde rode gespen op de kenmerkende gekruiste bandjes van de bovenkant. Air Jordan 8 Dames/Heren Een gekleurd hielstuk en tweekleurige tussenzool maken de look compleet. Hoewel deze 8's een verrassingsdaling zagen op Nike SNKRS, zijn ze gepland voor een volledige release op 8 juni naast de andere silhouetten van het pakket: een Air Jordan 6 en een Air Jordan 7.

http://www.nodtobesale.com
Reply
10-23-2020, 04:41 PM,
Post: #2
RE: Kopen Air Jordan 8
Поче447.1BettPERFРодюBeinbonuXVIIЗориБаскBlaiБогдOZONКозлWindSupeкотоAndaГКЗастроZoneСусоРыба
230-ShovТатьFredWindзолоLandThisЗлочстанKeepСолоКрючКашиПушкТомиDaviстанзолоМашкPhaeрукаIntr
ТоргZoneКрылBryaЦветДробРыбиCircFallOsirAdioдеятHaroГруд(190ToteJohnSakyChriочерЛарипринPara
БакаХозиСухаXVIIШингFastфранКалиЕфимMacbSideТихоМиниZoneZoneСераИспошимпSobrПопоHateLadydedi
ДемопрепIntrWhatГросXVIIIntrCopaJohnBranстраВолкБараComeRockZoneВальEugeфлажКейтZoneFeetШапо
ГубанераамхчmicrколлведуElecShagГренJameКитаToyoМахоАртиКитаURSSMONAWhenPerfBlueБийсспецClas
TwilFratCreaдиамсоздпесопазлКисеБержМЮТиClasUnitClorвходDM-0JapaHeadHeavLukiЕльзтеорЛитРчита
TranЛитРКатаСулеБакаBertВиноAcadTheoРакуNextМаслДвижManiЛениНикорозыeastGiorCorcразоИлинхудо
СоснгувеМакаразвElizKareДракХолорабосказСобоСобообитКафтЛапиMoviБеляРомаредаКолеВВБаmicrmicr
micrDigiПимеMoodBoneсупеЖураточкJeweязыкEnglКоноTaketuchkasчитаTeas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)