Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopen Adidas Superstar
03-20-2020, 11:50 AM,
Post: #1
Kopen Adidas Superstar
We hebben de Kopen Adidas Superstar in wit en zwart gezien, dus je wist dat het slechts een kwestie van tijd was voordat we het in een zwart-witte afwerking zagen. Die tijd is gekomen en vandaag geven we je een eerste blik op de schoen. Deze versie van de Adidas Superstar Boost wordt geleverd in de eerder genoemde zwart-witte kleurstelling. In tegenstelling tot veel van de Adidas Superstar Boost die onlangs zijn gevallen, vervangt dit paar de leren constructie van het bovenwerk in plaats van een Primeknit-afwerking. Toevoegen aan het comfort van de bovenkant is de met Boost uitgeruste tussenzool die is verbonden met de rubberen teen.

[Image: WNO0217.jpg]

Geïnspireerd door de wereld van luxe edelmetalen is deze geheel nieuwe kleurstelling van de Adidas Superstar Boost. Nagesynchroniseerd met de Adidas Superstar Boost Noble Metal, deze verhoogde iteratie van de premium shell toe heeft een all-over gemêleerde Primeknit constructie in grijs, geaccentueerd met platina details zoals gekarteld 3-strepen merk, trefoil-branded hiel detail en de iconische rubberen schaal van de schoen -teen. Het combineren van moderne innovatie met tijdloos design is een verborgen Boost-tussenzool.

Vergelijkbaar met een paar Stan Smiths die we je eerder deze week lieten zien, heeft adidas een uitgesneden paar Adidas Superstar Goedkoop gemaakt. De klassieke shell-toe heeft een uitgesneden patroon / ontwerp door het hele leren bovenwerk in verschillende geometrische vormen. Het gehele uitgesneden leren bovenwerk is in wit uitgevoerd, terwijl de kenmerkende schelpneus en rubberen zooleenheid in een gebroken wit / crème zijn voor een licht contrast.

Het lijkt erop dat adidas Originals nog een andere manier heeft gevonden om de Adidas Superstar Schoenen opnieuw voor te stellen met deze geheel nieuwe uitgesneden constructie voor vrouwen. Het iconische originele low-top silhouet en shelltoe blijven, maar van daaruit nemen de zaken een drastische wending van het gewone voor de Superstar, omdat het een gedeconstrueerd leren bovenwerk heeft met twee lagen gestanste panelen in geometrische vormen. Deze debuutkleurencombinatie heeft een frisse witte kleur, een gebroken witte neus en zool voor een antieke look.

Het jaar van de Adidas Superstar Heren/Dames krijgt weer een bijdrage met deze exotische make-over alleen voor de dames. De Adidas Originals Superstar 80s voor dames heeft zowel een bovenwerk van metalen shelltoe als ponyhaar, ook gedetailleerd met leer met reptieltextuur voor een unieke en stijlvolle look die bijdraagt aan de jarenlange viering van de iconische lage hoepenschoen.

http://www.bestyearun.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)