Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kopen Adidas Falcon
09-07-2019, 09:20 AM,
Post: #1
Kopen Adidas Falcon
Met de aankondiging van deze week dat Kylie Jenner het nieuwe gezicht van de Kopen Adidas Falcon zou zijn, werd het al populaire retro-silhouet nog directer in de schijnwerpers gezet. Nu profiteert het van die recente golf van publiciteit met een grillige nieuwe colorway. Met een combinatie van wit gaas en lichtgeel leer als basis, gebruikt deze nieuwe Falcon een oceaanblauw suède op het spatbord en de hielkooi terwijl een donker marineblauw suède paneel de middenvoet siert. Verdere gekleurde details komen aan via een geelbruine suede keel, mintgroene tong en een oranje middenvoetlogo, terwijl een fel zilveren slag op zowel de laterale als mediale spatel een opvallende flair toevoegt.

[Image: 19mayad352.jpg]

Als er enige speculatie was over de sneaker-trouw van Kylie Jenner, is die discussie nu tot rust gekomen. Goedkoop Adidas Falcon Haar korte en onvruchtbare samenwerking met Puma kreeg veel terugslag van haar zwager Kanye West, maar het is nu de cirkel rond omdat de Three Stripes officieel een samenwerking met de lippenstift-slinger heeft aangekondigd, waardoor ze het de facto gezicht van de nieuw adidas Falcon-silhouet. adidas zegt dat dit partnerschap diepe wortels heeft, omdat zowel Jenner als de adidas Falcon Dorf - een hardloper uit het midden van de jaren 90 die de huidige golf van dikke hardlopers van de Three Stripes heeft geïnspireerd - beide in 1997 zijn geboren. Het is meer een handig toeval voor het merk om te nemen voordeel van.

Een van de populairste nieuwe silhouetten van adidas voor 2018 is de schattige dikke YUNG-1 die klaar is om de komende Dragon Ball Z-collectie te helpen introduceren. Adidas Falcon Lage Prijs Hoewel dat model nieuw is, is het geïnspireerd op een klassieker uit Three Stripes uit de jaren 1990, de adidas Falcon Dorf. Nu brengt adidas nog een damesloper alleen naar het feest, met behulp van de middenzool van de YUNG-1 en de naam van Falcon Dorf. Gegeven de adidas Falcon monicker, heeft het een slanke esthetiek met een gelaagd bovenwerk dat leent voor een veelheid aan kleurblokkerende mogelijkheden. Twee nieuwe colorways zijn ingesteld om deze week uit te komen, één voornamelijk in zwart gekleed en de andere in grijs, met opvallende kleurflitsen in blauw, groen en roze.

De strijd om de retro-lopers gaat door terwijl adidas klaar is om een bijgewerkte versie van de Adidas Falcon Schoenen uit te brengen. Terwijl de tussenzool die is van de aankomende adidas Yung-1, de represaille van de originele Falcon Dorf uit de jaren 1990, heeft dit nieuwe model met de naam Falcon eenvoudig een nieuw bovendeel dat de designesthetiek uit die tijd van het hardloopschoenen van adidas weerspiegelt. . Exclusief gemaakt voor vrouwen, deze aankomende druppel bereikt die chunkier, gebeitelde look waar momenteel veel vraag naar is met een redelijk prijsniveau.

Deze herfst richt adidas zijn aandacht op het gloednieuwe Falcon-silhouet. De Adidas Falcon Dames/Heren is de nieuwste toevoeging van de Three Stripes aan zijn dikke familie en laat zich inspireren door belangrijke modellen uit zijn legendarische verleden. Gebruikmakend van de middenzool van de moderne YUNG-1 die binnenkort uitkomt als onderdeel van de adidas Dragon Ball Z-collectie, leent de Falcon ook de naam van het invloedrijke Falcon Dorf-model dat in de jaren 90 is ontstaan.

http://www.zapatosprofile.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)