Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jordan 12 Retro Cipő eladó tágabb támaszú
04-29-2020, 05:05 AM,
Post: #1
Jordan 12 Retro Cipő eladó tágabb támaszú
A tényleges segítség valóban elegendő ahhoz, hogy megbirkózzon a napi edzők legtöbbjével. Az Adidas beépítette a normál Y-alakú torziós ételét a középső lábba, és elindult egy nagyon húsos hátsó sarokpánttal, amely a tényleges hátsó sarok fölé nyúlik mind a medialis, mind a lábától függőleges tulajdonságokkal együtt. A tényleges SL20 a keverék átfedésén halad át a 3. alap talpán a lábbelitől, amely a hátsó sarokban kezdődik, és teljesen az első láb felé húzódik, minden egyes tulajdonságtól felülről. Ez a feladat az ember valódi karbantartása a lábágy mellett. Akkor a golfgolyó a lábadtól még kissé leül a Lightstrike középtalán belül, hogy megkönnyítse a borulást. Végül: a tényleges középtalp eloszlat egy kis Jordan 1 LOW cipőt az elülső láb mindegyik tulajdonságánál, hogy Jordan 12 Retro Cipő eladó tágabb támaszú legyen az alsó rész az elnyomás tekintetében.
Ez egy komplett csomag, amely segítséggel jár, függetlenül a lábbeli könnyű súlyától. Személy szerint azt hiszem, hogy az Adidas napi edzővel messze meghaladta pontosan azt, amit várható, ezzel a font-tanfolyammal.
Jodi: Mivel a Came megemlítette, az Adidas valóban szinte mindent elment, biztosítva azt, hogy nehéz lehet, ha nem érzik magukat az SL20-on keresztül. A tényleges hátsó sarok bögre valóban rendkívül szilárd, és meghosszabbítja a lábak mindegyik tulajdonságát. Ezt követően felfelé a legjobban ezek az emberek sok párnázatot kínáltak az embereknek, amelyek teljesen bezáródnak ahhoz az irányhoz, amelyben az edzőgallér teljesíti a bokaízületét. És megfigyelheti a középtalpjának a Jordan 3 Retro cipőjének pekingi módját, hogy elkerülje, ha benne van. Ennek a lehetőségnek a mozgására egy embernek elég kellemetlenül kell a bokaízülethez illeszkednie.
adidas SL20 kellékek
készletek
Jött: A tényleges SL20-ban egy standard nylon felsőrész található, valamint a keverékrétegekkel. A tényleges nyelv valójában egy vékony, rugalmasabb nylon felsőrész, amely 'fel van varrva. A tényleges csipkék általában nagyon szokásosak, és a talpbetét is nagyon vékony, ugyanakkor nem igazán segíti a valódi bejutást és kényelmet. Ezért, mivel a készletek általában meglehetősen feketék, ezek az emberek elvégzik a munkát, és lehetővé teszik az Adidas számára, hogy az aktuális SL20-at megőrizze a 120 dolláros áron. Szeretem az ezen emberek által létrehozott tényleges iparágakat, mivel a költségek valóban a cipő.
Jodi: A kellékek belsejében nincs kiterjesztés, nem igazán, bárhol a Jordan MARS 270 cipő a nyelvre vonatkozóan, amelyet ezenkívül a tetejére szerelnek. Amellett, hogy az egyének 2 pontot kapnak, valóban meg kell vitatnom a tényleges mérkőzést.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)