Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Converse Chuck 70 Lage Prijs
07-04-2019, 06:13 AM,
Post: #1
Converse Chuck 70 Lage Prijs
De New York Knicks zijn een van de vijf NBA-franchises die hun eigen Converse Chuck 70 Dames/Heren High NBA Legend-release hebben gekregen. De Chuck '70 NBA Legend is een luxe model dat basketbalcultuur viert voor de geraffineerde fan. De schoenen markeren de winnende erfenissen van vijf franchises: de Boston Celtics, Chicago Bulls, Golden State Warriors, LA Lakers en NY Knicks. Vandaag focussen we ons op het Knicks-paar.

[Image: 18julcv064_1.jpg]

De volgende stap naar de klassieke Converse Chuck 70 Schoenen is deze nieuwe iteratie die opteert voor een volledig natuurlijke canvas-boven-offset door de grote Converse-branding gedaan in rood die zich om de zij-, hiel- en mediale zijkanten van de schoen wikkelt. Andere kenmerken van de schoen zijn de gebroken witte rubberen zool, tonale vetersluiting, metalen ogen en donkerbruine buitenzool. Het is een eenvoudige colorway met een luide stelling.

Nu voor het grijpen, vandaag bekijken we de gehele Converse Chuck 70 Lage Prijs 70s Vintage Collection. De op vintage geïnspireerde collectie bestaat uit twee versies van het hi-topmodel en twee opties van het lage ontwerp. De hi-top colorways zijn verkrijgbaar in de kleuren rood of blauw, terwijl de low-top-iteraties in bruin of blauw zijn. Alle vier zijn gemaakt van een bovenzijde van gewassen canvas. Converse geeft ze ook een rode en blauwe retro-stijl op de tussenzool om de vintage esthetiek van de schoen te benadrukken.

Hierboven vindt u de twee paren Chucks die deel uitmaken van het Converse Chuck 70 te Koop Monocolors-pakket. Dit pakket met twee paar omvat een volledig rood paar en een volledig blauw paar. Het Converse Chuck Taylor All Star Monocolors-pakket biedt de keuze om de esthetiek zo klassiek mogelijk te houden, met uw traditionele canvas bovenzolen, rubberen neus en katoenen veters. Noorden buiten de gewone, slechts gedurfde iteraties van het klassieke model.

De Kopen Converse Chuck 70 heeft zoveel open ruimte op het bovenste dat het als het perfecte canvas voor creativiteit fungeert. Deze nieuwste colorway maakt maximaal gebruik van de bovenkant omdat de schoen een witte basis heeft met overal kleurspatten die rood, oranje en zwart bevatten. Andere details zijn extra witte vegen aan de veters, binnenvoering, de rubberen teen en de rubberen tussenzool. De signature Chuck Taylor All Star is op de enkel geplaatst om dingen af te maken.

http://www.kickswinkel.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)