Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Yeezy Boost Udsalg
03-07-2020, 12:15 PM,
Post: #1
Adidas Yeezy Boost Udsalg
Det ser ud til at være ekstremt strategisk, at Adidas Yeezy Boost Mænd "Moonrock" ville være den tredje udgivelse af det lave design af Kanye West. Mange holder skoen i højere grad end dens to kolleger, hvilket ville betyde, at adidas først tændte ilden kun for at se den brænde, der fører ind i feriesæsonen. Sæsoner ændres, og det gør Kanye også. Mens vi (og alle) på et tidspunkt troede, at "Beige" Boosts var ope ved siden af adidas, var de helt klart en del af Yeezy sæson 2. I stedet for at springe i gang i anden sæson, er Kanye og lejren afskaffelse af Yeezy sæson 1 med overraskelse ” Moonrock "adidas Yeezy Boost 350.

Denne weekend markerer Adidas Yeezy Boost Sko ankomst til detailhandlere. Men hvilke detailhandlere? Nå, bestemt ikke (alle) de samme butikker, der bar "Pirate Black" -udgaven. Som det blev nævnt i sidste uge, ville "Moonrock" -forhandlerne udelukkende tilpasse sig dem, der også bærer adidas Yeezy sæson 1. I dag blev en liste over disse butikker annonceret. Denne weekend ser sneakerheads over hele verden ud for at lande et par af "Moonrocks", men dagens On-Foot Look profilerer "Pirate Black" adidas Yeezy Boost 350. Dejligt, neutralt og mærkbart, de hyggelige Kanye er blevet et hit takket være deres bærbarhed og Mr. West cosign.

Efter den meget respekterede frigivelse af "Moonrock" Adidas Yeezy Boost Billig 'erne denne sidste weekend, følger adidas muligvis op med den monotone grå mulighed med en snehvid gengivelse, der ville være ideel til vinterbeklædning. Fjernet fra den statiske overdel, vi har set i spar tidligt i serien, og denne adidas Yeezy Boost 350 er udstyret med en mere strømlinet overdel i hvidt sammen med en matchende hvid mellemsål. Vi så dette par først, da Kim Kardashian debuterede dem for et par uger siden. Mere end det er Kanye West dog set i dette par sammen med den nye adidas signee, James Harden.

Adidas Yeezy Boost Udsalg "Pirate Black" frigiver anden gang som en officiel genopbygning af Adidas Originals i dag. Nedenfor er links til flere online-forhandlere, hvor du kan gribe dem i morges. Denne fredag markerer den meget forventede genopbygning af adidas Yeezy Boost 350 "Pirate Black." Men er det den eneste Yeezy Boost 350, der genåbner denne sæson? Ifølge mange rapporter er det sandsynligvis bare det første. OPDATERING: En detailhandler offentliggjorde en tilsyneladende udgivelsesdato for Adidas Yeezy Boost 350 "Turtle Dove", som ville være en tilsyneladende genopbevaring i maj 2016. Denne forhandler har siden fjernet oplysningerne om udgivelsesdatoen fra deres kalender.

Yeezy sæson 3 starter i dag, men inden det vender dagens første On-Foot Look tilbage til Køb Adidas Yeezy Boost "Oxford Tan" fra Yeezy sæson 2. Helt tonal, denne solbrune tanke på den slip-on Yeezy Boost ser lige så god ud som forventet, parring perfekt med dæmpede bundlag og en kontrast bomberjakke som et udsagnsstykke. Kanye West, mens han klarede sig til sin Yeezy sæson 3-præsentation, forhåndsvisede et par nye adidas Yeezy Boost 350'ere i processen. Aflæsning af billeder via hans Twitter fremhæver West en helt hvid Yeezy Boost 350 med lidt varieret konstruktion sammenlignet med tidligere par. Der er også et sort par i baggrunden på nedenstående billede, der ser ud som om det er overlejret i hvidt.

http://www.skotmall.com
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)