Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adidas Tubular Schoenen
10-12-2019, 05:53 AM,
Post: #1
Adidas Tubular Schoenen
De Adidas Tubular Dames/Heren serie blijft sterker groeien met elke release, omdat adidas Originals zijn prestatiegeschiedenis perfect heeft gecombineerd met zijn moderne levensstijlgevoeligheden. De adidas Tubular Doom is de beste weergave van dit denkproces, omdat het Primeknit-bovenwerk enkele Y-3-inspiraties gebruikt dankzij een neopreen middenvoet en een sokkenachtige constructie met een hoge boog. Twee nieuwe monochromatische kleurstellingen gaan op 29 juli naar winkels in Navy en Gray.

[Image: Tubular_Doom_Sock_Shoes_Purple_CQ2454_01_standard.jpg]

Na de ongelooflijk indrukwekkende zwarte en rode kleurstelling van augustus, zet de Adidas Tubular Schoenen zijn intrigerende kleuren nog steeds voort met deze "Sesame" iteratie. Het futuristische silhouet heeft een Yeezy-achtig beige Primeknit-bovenwerk, gecompenseerd door witte details met een suède hiellip die allemaal bovenop de golvende buisvormige tussenzool zit. De Soc heeft een veel eenvoudiger constructie dan de originele Tubular Doom, waardoor hij zichzelf bevrijdt van het riemachtige bovenwerk en een natuurlijkere enkel biedt.

We hebben niet veel aanbiedingen gezien van de exclusieve Adidas Tubular Lage Prijs -lijn voor dames, zoals deze onlangs is uitgebracht, maar de niet te missen "triple black" -versie in het wit heide zou de dames nog een reden moeten geven om naar winkels te haasten. De EQT-geïnspireerde lintzijbekleding, primeknit-bovenkant en suède hiellip maken een gewaagd ontwerp af dat kan worden opgehaald bij geselecteerde adidas-detailhandelaren

Invloed van sneaker en mode-industrie en beroemdheden verzameld op 2 augustus in Parijs op een speciaal adidas Originals x Foot Locker Europe gehost evenement om de aanstaande "Triple Black" -editie van de Adidas Tubular te Koop te vieren. Een van de nieuwste en meest stijlvolle toevoegingen aan de adidas Tubular-familie tot nu toe, de Invader Strap combineert de opvallende Tubular-esthetiek met het retro-geïnspireerde mid-top silhouet van de adidas Invader basketbalschoen uit de jaren 1980 - allemaal aangevuld met een middenvoetband extra flair. Voorafgaand aan de release op Foot Locker Europe, was de 'Triple Black' Tubular Invader Strap te zien tijdens het evenement in het Palais de Tokyo in Parijs, waar bezoekers de hele nacht dansten terwijl ze een vroege blik op de slanke volledig zwarte colorway kregen.

De Kopen Adidas Tubular maakt gebruik van een monochromatische "Core Black" colorway met een gloednieuw visgraatpatroon op de overlappende neopreen banden om de vele panelen te onderscheiden voor een opvallende look. Een premium suede raakt de hiel en het zijpaneel om het originele Tubular-model uit 1993 te eren, terwijl de contrasterende adidas trefoil-branding op het lipje valt. Voor degenen die op zoek zijn naar een lichter paar, is er ook een "Vintage White" -aanbieding dat dit weekend naar retailers gaat. De omgekeerde colorway heeft overal visgraatpatronen, terwijl een onderliggende geweven constructie comfort en ademend vermogen met gemak biedt.

http://www.snkrall.com
Reply
08-11-2020, 06:24 AM,
Post: #2
RE: Adidas Tubular Schoenen
"God of Thunder" Chris Hemsworth was born on August 11, 1983 in in Melbourne, Australia. He's most famous with the role Thor Odinson aka the God of Thunder in the blockbusters and Marvel movie universe.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)